Van olyan, akinek sikerült két oltás (kovid) után teherbe esnie, és minden rendben volt a terhességgel?
Mennyi idő telt el a második oltás és a teherbeesés között?
Megvártátok az ajánlott 2 hónapot?
Mi kivártuk oltás után a két hónapot (Janssent kaptam). Javasolta a doki a szünetet anno, hát biztosra mentünk. Utána az első próbálkozással összejött és egyelőre minden rendben.
Előtte egy évig próbálkoztunk sikertelenül majdnem.
Volt itt egy-két napja egy hasonló kérdés, fel is vetettem, hogy lassan kezdem azt hinni, hogy nem is korona elleni oltást kaptunk, hanem valami termékenység fokozót, annyian jártak hozzánk hasonlóan.
Én csak olyat, hogy az oltás után nem sokkal. Ilyen esetből kettőt is, az ismeretségi körömben. (Az egyik ráadásul már bőven túl volt a 12. héten.) De nyilván ilyenkor pont annyira boncolgatják az okát, mint bármelyik másik vetélésnél. Meg ez értelemszerűen nem is lesz benne soha a hírekben. (Egyik országban sem, eszem ágában sincs csak Mo-ra vonatkoztatni ezt az állításomat.)
Ettől függetlenül rengetegen, sokkal többen vannak, akik beoltatták magukat, akár terhesen is, és hála istennek az égvilágon semmi bajuk, sem nekik, sem a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!