Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lesz, ha elkapom az infulen...

Mi lesz, ha elkapom az infulenzát?

Figyelt kérdés

26 hetes kismama

A babának ártani fog a napokig tartó láz?

2007. dec. 28. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha belázasodsz,akkor az első dolgod a doki legyen,mert ilyenkor nem jó ha nagyon lázas vagy,és ő majd megmondja,h mit kell szedned.Amúgy meg ha elég erős a szervezeted,és minden rendben van a vitaminháztartással,akkor nem hiszem,h el fogod kapni.(Sok-sok vöröshagyma és savanyúkáposzta jó a meghűlések ellen,teli vannak C vitaminnal,és a hagyma gyulladáscsökkentő is.)
2007. dec. 28. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már elkaptam és 24 hetes terhes vagyok. Komolyabb lázzam nem volt, de az oros azt mondta hogyha belázzasodok akkor kötelező lázat csillapítani, mert az én lázas állapotom árt a babának. És azt is elmondta, hogy ugyan minden orrcseppre rá van írva hogy kismamáknak nem szabad, de ha a terhes nő nem kap rendesen levegőt, az jobban árt a babának mint az az egy-egy csepp orrcsepp.

Ha mégis beteg lennél, akkor torokfájásra sok-sok méz ( a fenyőméz a legjobb ), sok-sok nem túl forró citromos tea, sok pihenés, láz esetén lázcsillapító.

Mivel a kismamák jórésze vitaminokat szed a terhessége alatt szerintem hamar le lehet küzdeni az influenzát.

2007. dec. 28. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A láz árt a babának, azt feltétlenül csillapítani kell!

Megelőzésképpen vegyél a gyógyszertárben Oscillococcinum-ot, az egy homeopátiás szer, terhesen is szabad szedni! Heti egy tubus elszopogatásával jó eséllyel megelőzheted az influenzát és ha mégis elkapod, napi 2-3 tubussal gyorsabban gyógyulsz!

Boldog, betegségmentes babavárást kívánok!

2007. dec. 29. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!