Mi lesz, ha elkapom az infulenzát?
26 hetes kismama
A babának ártani fog a napokig tartó láz?
Szia!
Én már elkaptam és 24 hetes terhes vagyok. Komolyabb lázzam nem volt, de az oros azt mondta hogyha belázzasodok akkor kötelező lázat csillapítani, mert az én lázas állapotom árt a babának. És azt is elmondta, hogy ugyan minden orrcseppre rá van írva hogy kismamáknak nem szabad, de ha a terhes nő nem kap rendesen levegőt, az jobban árt a babának mint az az egy-egy csepp orrcsepp.
Ha mégis beteg lennél, akkor torokfájásra sok-sok méz ( a fenyőméz a legjobb ), sok-sok nem túl forró citromos tea, sok pihenés, láz esetén lázcsillapító.
Mivel a kismamák jórésze vitaminokat szed a terhessége alatt szerintem hamar le lehet küzdeni az influenzát.
A láz árt a babának, azt feltétlenül csillapítani kell!
Megelőzésképpen vegyél a gyógyszertárben Oscillococcinum-ot, az egy homeopátiás szer, terhesen is szabad szedni! Heti egy tubus elszopogatásával jó eséllyel megelőzheted az influenzát és ha mégis elkapod, napi 2-3 tubussal gyorsabban gyógyulsz!
Boldog, betegségmentes babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!