Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Férjem hazahozott valami...

Férjem hazahozott valami hányós-hasmenős-lázas vírust. Hirtelen jött ki rajta. :- ( Mi lesz velem ha elkapom? 29 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmi. :-) Én a 6. héten estem át egy ilyenen, és túléltem, meg a baba is.

Igyál sokat, egyél, amennyi jólesik, vegyél be sok C-vitamint. Ha lázad lenne, vagy nem állna el a hasmenésed-hányásod, akkor azonnal orvos.

2010. márc. 2. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmi nem lesz!Hányni fogsz, és megy majd a hasad!!!Ezt csak felületi kezeléssel enyhítheted!Diéta, folyadék kortyonként!
2010. márc. 2. 20:22
 3/6 A kérdező kommentje:
És a láz???
2010. márc. 2. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!nekem is pont ez a problémám,nekem a tesómékon jött ki az este,és pont tegnap voltunk náluk,volt puszilkodás,én is ettől félek hogy elkapom.Tettem fel alattad párral egy kérdést,végül is a babának nem lesz baja,sok folyadék,lázcsillapitás,és ágynyugalom.Reméljük nem jön ki rajtunk 29 hetes kismami
2010. márc. 2. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Már mondtam, hogy láz esetén orvos. (Első vagyok.) A lázzal nem szabad viccelni. Koraterhességben fejlődési rendellenességet és vetélést okozhat, később meg koraszülést. Úgyhogy láz esetén lázcsillapítás, akár gyógyszeresen is, és orvos!
2010. márc. 3. 00:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Van egy készítmény, amit terhesek is használhatnak, sőt megelőzésként napi egy ajánlott, minden virus és gomba ellen véd, szeptember óta kapható, olajfalevél kivont. A neve olive§Beta G Force. Akit érdekel szívesen küldök részletes tájékoztatót.

32 hetes km.

2010. márc. 3. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!