Van valaki, aki szedte az Elevitet és észrevette, hogy attól hízik!?

Szerintem annyira túl van ragozva ez a dolog! Aki hisz benne, szedje, aki nem ne szedje! És aki bizonytalan ő meg inkább az orvosával beszélje meg a kételyeit! Hisz mégis csak ő a szakember! Én nem eszek tőle többet, hízni meg hízok mégis. Szerintem is szervezet függő ez is, aki hajlamos hízni úgyis hízni fog, mindegy hogy eszi-e a vitamint vagy sem, mert elég ha ránéz a kajára! Aki meg nem hízós fajta az úgyis csak annyit hízik, amennyit a baba, illetve terhesség megkíván!
Az óriás baba témára a dokim csak annyit mondott, hogy ha ez igaz lenne, akkor amikor uh-n nézik a súlyt és alacsonyabb lenne, mint kéne, akkor az ilyen anyukákat etetnék a vitaminnal, hogy nőjön a súlyuk! De mivel olyannal is előfordul, hogy kicsit kis súlyú a baba, aki szedi a vitamint ez nem mérvadó! Nekünk is nagyobb most a babánk, de semmi köze a vitaminhoz, mert én is és a párom is magasak és erősek vagyunk!
De végül is mindenki döntse el maga!
34 hetes kismama

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!