Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki, aki szedte az...

Van valaki, aki szedte az Elevitet és észrevette, hogy attól hízik!?

Figyelt kérdés
Én igen és már több ismerősömmel is ezt beszéltük, most abba hagytam, majd megkérdezem a dokit mit ajánl, de hetente 1kg az kicsit sok, szerintem és most egy hete nem szedem nem is jött fel annyi!
2008. dec. 13. 14:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem annyira túl van ragozva ez a dolog! Aki hisz benne, szedje, aki nem ne szedje! És aki bizonytalan ő meg inkább az orvosával beszélje meg a kételyeit! Hisz mégis csak ő a szakember! Én nem eszek tőle többet, hízni meg hízok mégis. Szerintem is szervezet függő ez is, aki hajlamos hízni úgyis hízni fog, mindegy hogy eszi-e a vitamint vagy sem, mert elég ha ránéz a kajára! Aki meg nem hízós fajta az úgyis csak annyit hízik, amennyit a baba, illetve terhesség megkíván!

Az óriás baba témára a dokim csak annyit mondott, hogy ha ez igaz lenne, akkor amikor uh-n nézik a súlyt és alacsonyabb lenne, mint kéne, akkor az ilyen anyukákat etetnék a vitaminnal, hogy nőjön a súlyuk! De mivel olyannal is előfordul, hogy kicsit kis súlyú a baba, aki szedi a vitamint ez nem mérvadó! Nekünk is nagyobb most a babánk, de semmi köze a vitaminhoz, mert én is és a párom is magasak és erősek vagyunk!

De végül is mindenki döntse el maga!

34 hetes kismama

2008. dec. 13. 17:05
 12/13 anonim válasza:
Szia! Nekem az elevit kifejezetten jót tett. ha rendszeresen szedem nem jönnek rám az éhségrohamok. Ha néhány napot kihagyok, nem győzök a hűtőhöz járni. Én csak biztatni tudlak, hogy szedd nyugodtan.
2008. dec. 14. 08:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti!!!Persze anyukáin nem szedték de meg is lehet nézni a mostani egészségi állapotukat.
2008. dec. 21. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!