Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki, aki szedte az...

Van valaki, aki szedte az Elevitet és észrevette, hogy attól hízik!?

Figyelt kérdés
Én igen és már több ismerősömmel is ezt beszéltük, most abba hagytam, majd megkérdezem a dokit mit ajánl, de hetente 1kg az kicsit sok, szerintem és most egy hete nem szedem nem is jött fel annyi!
2008. dec. 13. 14:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%

szia, nem attól hízol, a vitamin véd téged magzatot, én végig szedtem elvitet, még szoptatás alatt is, s össz 7 kg t híztam....

az max csak étvágyat csinál a b-vitamin miatt s többet eszel.De most femibiont mondják h nagyon jó, a 800as a 12 hétben, utána femibion 400ast

2008. dec. 13. 14:05
 2/13 A kérdező kommentje:
A 28hétbe vagyok és már a babám ki van fejlődve :)és nem eszek többet :)meg sok gyümölcs és még is napról napra ment fel a mérleg :(
2008. dec. 13. 14:07
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Ne aggódj .Ahogy terhesség alatt felfelé kúszik a mérlegen a skála, szülés után úgy fog lefelé!Nyugodtan szedj elevitet.Nagyon jó.
2008. dec. 13. 14:10
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
szia első válaszoló...sztem se aggódj emiatt s tényleg szedj elevitet ha azt szedted eddig jó főleg ilyen influenzás időszakban meg hajhullás ellen is majd stb....akkor sztem egyszerűen ilyen alakat vagy majd lemegy.
2008. dec. 13. 14:13
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is szedjed az elevitet.Ne hagyd abba mert majd csak később veszed észre hogy mennyire jó lett volna. Majd mikor kilyukadnak a fogaid terhesség után alatt stb. A 3. babámat várom és mikor az első 2 megszületett a nővérkék egyből mondták fogadjunk hogy vitaminos babák, mert olyan szépek egészségesek voltak.
2008. dec. 13. 14:16
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
Én szedtem,de csak a 16.hétig.És biztos,hogy attol hiztam.És még puffadtam is tőlle.Kiprobáltam egy-két napig nem szedtem és nem voltam éhes és puffadt.Azota Hipp-natalt iszom.A rohamosan felszalado kilok megálltak.Eszem sok gyümölcsöt is.25hetes km
2008. dec. 13. 14:22
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

28 hetes vagyok és még mindig Elevitet szedek. Szerintem nem lehet egyértelműen a vitaminokra fogni a hízást, sőt még a megnövekedett étvágyat sem, hiszen mindkét dolog a terhesség velejárója. Egy biztos, a babád és a te saját magad védelmében érdemes szedni, szerintem. A vitamin és ásványianyag tartalékaid nem fognak úgy kiürülni, mint enélkül. Hiába a sok finom gyümölcs, zöldség, ha azok már csak nyomokban tartalmaznak vitaminokat manapság, sőt a nem szezonális gyümölcsök, zöldségek meg kifejezetten mérgezőek lehetnek. Én csak ajánlani tudom a vitaminokat, s mellette pedig vigyázni a szénhidrátmennyiségre. Inkább válts bajor rozskenyérre, s egyél több hús, tejterméket, gyümölcsöt. Én kihagyom a rizst, igyekszem krumpliból kevesebbet enni, így a kezdeti gyors súlygyarapodást (12 kg) megállítottam, s már egy hónapja tartom ezt a súlyt, enni viszont ugyanannyit eszem.

Tehát szerintem ne a vitamintól foszd meg magad!

2008. dec. 13. 14:37
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

Szia.

Én az elevittől híztam, ahogy abbahagytam, megállt a súlynövekedés, 25 hét után már nem szedtem, védőnőm is ezt javasolta.

Szervezetfüggő!!!!

Ismerek olyat kismamát, aki szintén ettől hízik!

Már úgy is meg van mindene a kicsinek, neki nincs rá szüksége, csak hogy anyukája egészségesen táplálkozzék.

Kellemes babavárást.

39+3 hetes

2008. dec. 13. 14:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és csak 1hete nem szedem,még nincs baj!Majd a doki eldönti úgy vélem :)
2008. dec. 13. 14:59
 10/13 anonim ***** válasza:
78%

Ápolónő ismerősöm mondta, hogy 3 hónap után érdemes abbahagyni az Elevit szedését, ha valaki nem akar 4-5 kilós gyereket szülni.

A múlt héten a nőgyógyászom azt mondta, hogy Ő mindenképp a természetes vitaminokban hisz és nem a mesterségesben. Sok zöldség,gyümölcs, rostok, ez a lényeg!

És ha belegondoltok, a mi anyukánk sem szedett Elevitet és mégis szép és egészséges emberek lettünk, szép hajjal, fogakkal...stb.

Én amúgy nyáron szedtem 2 hónapig, és most novemberben kezdtem újra, de szerintem megfogadom a szakemberek véleményét!

Üdv: 7 heteske

2008. dec. 13. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!