Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetesen 1880 gramm?

34 hetesen 1880 gramm?

Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál 34 hetes vagyok. Eddig mindig tökéletesen fejlődött a kicsi. 30 hetesen 1555gramm volt, most 34 hetesen 1880at mért a doki, 32het 3 napnak felel meg. Azt mondta nem kell aggódni, ez még siman belefer, ellenorizte, az áramlás megfelelő. Kivancsi lennek, hogy volt e mas is igy? Nem vagyok azért teljesen nyugodt.
2021. nov. 22. 13:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Így konkrétan nem. De nekem laza 1 kg-t tévedtek.
2021. nov. 22. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak az ac miatt elmennék egy másik uhra, maga a súly nem jelentene problémát, simán el lehet mérni, bár a hast is elmérheti.. , mindenesetre az a mérés ott engem zavar személy szerint.

Ne aggódj, de azért nézesd meg még egyszer szerintem.

2021. nov. 22. 17:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Engem is zavar. 2 hét múlva megyek újra, magánba jarok raadasul ( elvarnam, hogy ennyi pénzért ne legyenek ilyen nagy elmeresek, bar most inkább azért imádkozom, hogy hiba legyen .) Remélem jo értéket fog mérni, es nem arrol van szó, hogy fogy a babam.
2021. nov. 23. 09:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a magán se garancia semmire, nekem is egy csomó dolgot elmért a babán, félre tájékoztatott, vérvételi eredménnyel se foglalkozott, és ha nem megyek államiba és ott nem említem meg, akkor baj is lehetett volna.

Pedig rohadt sok dellát kifizettem neki... ☹️

2021. nov. 23. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!