Hány gramm volt 25 hetesen a magzatotok?
Figyelt kérdés
Nekem 25+4-re kereken 700 gramm volt. Mostanában ebbe a kérdésbe belefutottam párszor kismamás csoportokban és ahogy olvastam a válaszokat, szinte mindenkinek nagyobb volt már ekkor. Kellene aggódnom? Vagy csak egyszerűen pici babám lesz?2020. máj. 26. 10:20
1/5 anonim válasza:
Nekem úgy emlékszem 900 gr körül volt. De nálam meg picit mindig nagyobb mint az "átlag". Fej, has, és combcsont méret alapján számol az uh gép. Szóval egyébként sem kell ezt tutinak venni. Az én babám buksija kicsit nagyobb, igy a súlya is mindig többre jön ki. Aztán majd kiderül. Sztem ne aggódj! :)
2/5 anonim válasza:
Van saját orvosod? Ha igen, bízz meg benne! Szerintem mondta volna, ha problèmát lát. Ha a fej, has,combcsont mèrete korának megfelelő, nincs baj.
3/5 anonim válasza:
28. Héten szintén 700gramm volt. 3040-el született.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, fogadott orvosom van
Köszi mindenkinek
2020. máj. 26. 15:41
5/5 anonim válasza:
25 hetesen 850 grammra tippelték. En csak tippnek hívom, mert szülés beindulásakor is volt súlybecslés, akkor jóval 4 kg fölé mérték. Pár óra múlva 3100 grammal született.
Egy barátnőm kislánya 26.hétre 450 grammal született, nála látták,hogy gond van, ezért is császározták meg ilyen korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!