Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Mit csináltok...

Kismamák! Mit csináltok száraz levegő miatt orrdugulással?

Figyelt kérdés

25 hetes terhes vagyok, és kezdődik (megint) a folyamatos orrdugulás. Beteg nem vagyok, ezért úgy gondolom, hogy a száraz levegő miatt lehet...

Használok tengervizes orrsprét, semmit sem hat.

Próbáltam párásítót/diffúziót, ez ideig-óráig hat, de aztán ez sem jó..

Mégis mit tehetnék ellene? Napközben annyira nem érdekes, este / éjszaka szörnyű, mert nem kapok levegőt az orromon és egyszerűen alig tudok aludni.

(Sajnos nem tudok úgy aludni, hogy a számon veszem a levegőt:( )

2021. nov. 22. 07:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem segít az orrspray, de csak a Dr. Theiss, más márka nem. Lefekszek aludni este miután befújtam, és kell egy pár perc, hogy higgadtan, lassan lélegezzek, (nem szipogok, nem erőlködök), és akkor kidugul. Akkor is kitartok, ha percekig úgy érzem megfulladok :D (Ez a veszély nyilván nem valóságos.) Alkalmanként napközben átmosom az orrom hipertóniás sóoldattal. Nálam a párásító sajnos nem sokat segített, de van akinek bejön, illetve éjszakára nem is fűtök, amíg nem muszáj. (Van más, ami mocskosul szárítja a levegőt 0-24-ben...) Volt kb 1 hét, amikor kénytelen voltam éjszakára baby Nasivin-t használni, de nem szeretem az ilyen megoldásokat. Hova tovább, az meg nappalra méginkább kiszárította a nyálkahártyám, olyan volt mint a papír. Kitartás. 38 hkm.
2021. nov. 22. 09:09
 12/13 Á/27 válasza:

Kedves kérdező,én is hasonló cipőben járok, érdeklődnék hogy sikerült e megoldást találni a problémára? Irt fel valamilyen orrsprayt a fül orr gépész?

Köszi

2022. febr. 18. 05:47
 13/13 A kérdező kommentje:

Sajnos nem jutott el, így aztán maradt a tengervizes orrspray, azzal húztam ki a terhesség végéig. Amint megszületett a baba, úgy múlt el ez is :)

Kitartást neked!!!

2022. márc. 1. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!