Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Majdnem mindig be van dugulva...

Majdnem mindig be van dugulva az orrom. Alig tudom a levegőt venni. Mi baj lehet?

Figyelt kérdés
Nemtudok semmirol hogy allergias lennek.Mintha latnam,hogy akkor nagyon nagy az orrmandulam.Milyen modszereket ajanlotok hogy az orrdugulast megelozzem?

2017. dec. 17. 20:10
 1/3 sm's girl ***** válasza:
Menj el egy fül-orr gégészhez! Szerintem orrmandula gyulladásod van, nekem is volt és ténylegesen olyan érzés mintha be lenne dugulva az orrod de ha pl. kifújod nem jön semmi! Ha nem komoly akkor gyógyszeres kezeléssel is gyógyítható, rosszabb esetben műtét de az sem komoly, teljesen rutinműtét.
2017. dec. 17. 20:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Polip?
2017. dec. 17. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Teaízesítő tablettának a porát szippants fel. Vigyázz, tüsszögni fogsz, de megéri! Néhány perc múlva kitisztul az orrod simán kapsz levegőt. Annyiszor ismételheted ahányszor bedugul. Nem lesz tőle semmi bajod. Egy idő után elfelejtheted az efféle kellemetlenséget.
2017. dec. 18. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!