Kismamák! Mit csináltok száraz levegő miatt orrdugulással?
25 hetes terhes vagyok, és kezdődik (megint) a folyamatos orrdugulás. Beteg nem vagyok, ezért úgy gondolom, hogy a száraz levegő miatt lehet...
Használok tengervizes orrsprét, semmit sem hat.
Próbáltam párásítót/diffúziót, ez ideig-óráig hat, de aztán ez sem jó..
Mégis mit tehetnék ellene? Napközben annyira nem érdekes, este / éjszaka szörnyű, mert nem kapok levegőt az orromon és egyszerűen alig tudok aludni.
(Sajnos nem tudok úgy aludni, hogy a számon veszem a levegőt:( )
Igazad van, erre nem is gondoltam még! Köszönöm az ötletet, valamiért eszembe se jutott, hogy magán orvos is van fül-, orr, gégész!! :)
Egyébként az előző terhességemnél is volt hasonló panasz, az akkori orvosom azt mondta menjek el, és hogy majd kiégetik a kis hajszálereket az orromban. Ez annyira nem tetszene, mert 'van elég bajom', így nem is mertem akkor sem elmennek végül :/
Köszönöm!!
Mindenképp egyeztetek az orvosommal és elmegyek magánba :)
8! Próbáltuk már ezt a radiátorra vizet / vizes törölközőt dolgot, de sajnos az sem hatott :/
9! Mint írtam sem a párásító, sem a diffúzor nem használ sajnos.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!