Terhesen(5-6 hónapban)oltás nélkül ti mennétek külföldre 3 hétre vakáciozni télen ?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 11:53
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem (oltás hiánya miatt)
Nem (terhesség miatt)
60 szavazat
2/9 anonim válasza:
Az se biztos hogy még ki fognak engedni. Ausztriában már szállodába nem engednek be csak oltva vagy friss negatív pcr teszttel
3/9 anonim válasza:
Terhesség nélkül sem, sőt három oltással sem. Most nem ideális sehogy sem. Arról nem beszélve, hogy a gyerekek még opcionálisan sem oltható korúak.
4/9 anonim válasza:
járvány nem lene,akkor mehetnél. Ausztriába és németországba oltatlanok vendéglőbe,hotelbe,szállodába,vendégláto helyekre nem mehetnek. csak oltotak és negativ pcr tesztesek mehetnek. nehéz lesz kimenetel, nem biztosh ogy haza tudtok jönni
5/9 anonim válasza:
Nem. Még oltva sem. Járvány van. A kőrnyező országokban már szigorítások vannak, csak itthon lazázunk.
6/9 anonim válasza:
Nem, oltott kismama vagyok, de így sem kockáztatnék. Ez most nem az az időszak, hogy vakációzgassunk szerintem. :)
7/9 anonim válasza:
Én oltott kismamaként nyáron nem mentem, amikor sokkal kisebb volt az esély a fertőzésre. Most eszembe sem jutna. Persze majd most biztos jönnek, hogy jaj rettegek, de inkább rettegek itthon mint a kórházban a lélegeztetőn.
8/9 anonim válasza:
Terhesen amúgy simán, most a covid miatt nem terhesen se.
9/9 anonim válasza:
Ez nagyban függ az úticéltól. A lakóhelyemtől max.1 órás autóútra lévő falusi szálláshelyre, kicsi panzióba simán elmennék. Valami kunyhóban az erdő szélén elég kicsi valószínűséggel kapod el a covidot. Nagyobb távra, zsúfolt helyre viszont nem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!