Kinek hogy telnek a terhesség alatti napjai tünetek stb hànyadikat vàrjàtok a pàrotok hogy àll hozzá vagu a csalàd ?
Igaz nem vagyok már terhes, két éve szültem. Nekem nagyon jó volt, szerettem terhesnek lenni. Büszke voltam, nyugodt és vidám. Bár az eleje nem volt valami jó, sokat görcsöltem, de nem volt semmi gond. Sosem hánytam, inkább savasodtam nagyon. A második trimeszter volt a legjobb, amikor elkezdett már mozogni a babám.
Első gyerekünk, első unoka és első dédunoka a családban, így ő mindenki kedvence, már terhesség alatt elhalmoztak minket mindennel, ott segítettek, ahol tudtak.
A férjem egy angyal volt, bár sokszor feleslegesen féltett. De én ugyanúgy részt akartam venni a hazfelújítási munkálatokban. Nagy pocakkal festettem, padlóztam, gletteltem, meszeltem, takarítottam. Nem dolgozhattam az elejétől fogva a munkakörömben, terhességre ártalmas légkör miatt, így otthon voltam. Sokat sétáltam, kirándultunk, rendezgettem a lakást, végignéztem egy tucat sorozatot. Életem egyik legszebb korszaka volt, nagyon vártuk a babát, a férjem maradt most is ugyanaz a gondos, felelős apuka.
Szia.
Én a 3.babámat várom. 35 hetes vagyok. A napjaim a házimunkával, és a 2 nagyobbik gyerkőc “ellátásával” töltöm. Illetve készülök a szülésre :)
Nagyon hamar eltelt ez a néhány hónap.
A 2 nagylányom és a parom is nagyon várja a babát. Főleg mert most kisfiú lesz. “Újdonság” ha szabad így fogalmazni :D
Neked hanyadik baba? Hol tartasz?
Előző házasságombol született 3 kisfiam. Mindegyiket szeretettel várták, egyikel sem volt soha semmi rosszulét csak nőtt a pocim.
Mostani páromat szeretik, elfogadta, szereti 3 gyermekemet, most várjuk a közöset 14+3 hetesek vagyunk. Párom majd ki ugrik a bőréből, bátyuskák is nagyon várják, párom szülei is (első unoka)
Én szüleim meg magyarán ki nyalják a seggem szóval szerencsés vagyok. Mostani terheség iszonyat brutál volt olyan 13.ik hétig, étel undor.. Egész napos hányinger, szédülés.. Teljesen más, mint az elozo 3 volt
Annyira furcsák voltak nekem ezek a tünetek hogy folyamatosan tartottam a kapcsolatot a védönömmel 😂
Első babát várjuk, aki első unoka és első dédunoka is, úgyhogy körbe vagyunk rajongva. Már kicsit túlságosan is. :D Mégcsak 14 hetes vagyok, de anyuék úgy babusgatnak és a széltől is óvnak, mintha újra 6 éves lennék, az egész család csak arról tud beszélni, amióta bejelentettük, hogy úúúúúristen milyen jó lesz egy baba a családban, végre felráz egy kicsit mindenkit. Már most kérik a listát, hogy ki mit vegyen karácsonyra a babának és na... hát arcon pörög mindenki, már-már kicsit zavaróan. Az én baráti társaságomban is ő lesz az első baba, úgyhogy ott is hasonlóan viselkedik mindenki. :D A férjem társaságában már sokadik, úgyhogy ott azért helyén tudják kezelni.
Mi a férjemmel nagyon várjuk. Mostmár merjük átadni magunkat az érzésnek és tervezni. A tenyerén hordoz, ha kell megcsinál helyettem mindent. Gyakorlatilag a 6. héttől állandóan gyötört a rosszullét, úgyhogy nagyjából munka után a kanapé volt a fix helyem. Éjszaka ha felébredek is kipattannak a szemei, hogy jól vagyok-e, pedig csak pisilni indulok (kb. minden éjjel kétszer). :D Mostmár kezdenek jobban telni a napjaim fizikailag és lelki értelemben is. Nagyon megnyugtatott, hogy a 12. heti vizsgálatokon minden rendben volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!