Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor fog nöni a hasam?...

Mikor fog nöni a hasam? 3-hónapos vagyok

Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 14. hétben vagyok, épphogy látszik valami, az is csak ruha nélkül. Azt hallottam, olvastam több helyről, hogy a 18.hét körül már elkezd szépen növögetni. :)
2008. dec. 13. 09:04
 2/8 A kérdező kommentje:
köszike a választ
2008. dec. 13. 09:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem már látszik és 17 hetes vagyok:D! Mostmár lassan kezdesz gömbölyödni;)!

Boldog babavárást!

2008. dec. 13. 09:51
 4/8 anonim ***** válasza:
18-20 hét körül kezdtem igazán gömbölyödni és kb. erre az idöre is mondja a nagykönyv.. de mondjuk ez azért alkatfüggö is!
2008. dec. 13. 10:06
 5/8 anonim ***** válasza:

20 hetes vagyok, átlakos alkatú. Nekem mostanában kezdett látszódni, bár még mindig tudok úgy öltözködni, hogy aki nem tudja, nem veszi észre, hogy terhes vagyok.

Kismamaruhában vagy felsőben egyértelmű.

Még pár hét türelem és szépen megindul a növekedés. Sök örömet kívánok!

2008. dec. 13. 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez teljesen egyénfüggő. 2 barátnőm is babás, egyidősek, mind a ketten április 5-re vannak kiírva :) az egyiknek már óriási hasa van, a másiknak meg sokkal kisebb! És mind ketten fiút várnak! Lassan neked is elkezd gömbölyödni!

sok boldogságot!

2008. dec. 13. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Én alacsony vagyok,és vékony testalkatú.47 kg-mal kezdtem a terhességet,azóta 4 kg-t felszedtem.Most léptem a 14.hétbe,és már most akkora a pocim,hogy akárhogy öltözök,látszik!:)

2008. dec. 13. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia,

15. hetes vagyok, az elmult 1-2 hétben már eléggé látszik. Sokan észre is vették.

Sok örömöt és egészséget kívánok!

2008. dec. 13. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!