Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen romlott joghurtot...

Terhesen romlott joghurtot ettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap este joghurtot ettem. Megnéztem a lejárati idejét és éppen ma jár le így gondoltam gyorsan megeszem. Fél óra elteltével nagyon elkezdett fájni a hasam és hasmenésem lett tole. Ami furcsa az egészben hogy a joghurtnak nem volt rossz ize egyáltalán éppen ezért nem is értem... Igazából nem is nagyon aggódnék ezen de 10 hetes terhes vagyok és félék, hogy a babának valami baja lett/lesz ettol. Szerintetek?

2021. nov. 10. 05:15
 1/10 anonim válasza:
90%

Szerintem tuti nem lesz baj, ha aznap járt le még nem volt romlott. Lehet maga a joghurt, mint tejtermék miatt ment a hasad.:)

(nyugi én is mindenen aggódom😅)

6 hetes kismama

2021. nov. 10. 05:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem. Nem szokott a hasam menni egy joghurt miatt pont ezért sem értem. Én is aggódom sok mindenen,elso terhességem :)
2021. nov. 10. 05:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden ételt a lejárari nap után 1-2 nappal simán meglehet enni, ha persze nem maradt kint a melegben.

Semmi bajod nem lesz, max párszot elmész wc-re

2021. nov. 10. 05:29
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem fogod kifosni a babát, ne félj!
2021. nov. 10. 05:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a joghurtban volt a bibi, hanem feltehetőleg már volt valami a gyomrodban (vagy a beleidben), ami összeveszett vele.
2021. nov. 10. 06:05
 6/10 anonim ***** válasza:
De hüle vagy te 4-es,most jót röhögtem, köszi. 😁
2021. nov. 10. 06:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt látványosan penészes, akkor tuti nem volt romlott. Joghurtot egy héttel a lejárat után is simán eszem, soha nem volt belőle baj. Amúgy fél órán belül a laktóz tud gondot okozni, fertőzés ilyen hamar hányás képében jelentkezik (toxinok miatt), hasmenés képében nem tud, mivel nem tud ennyi idő alatt elszaporodni és bántani.
2021. nov. 10. 07:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem pont aznap járnak le, ami rájuk van írva, túl vannak biztosítva.
2021. nov. 10. 07:26
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is most volt első terhességem,de ilyen dolgokon eszembe sem jutott volna aggódni...komolyan egyeseknek elveszi a józan eszét a terhesség
2021. nov. 10. 07:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem volt annak a joghurtnak semmi baja, legfeljebb összeveszett valamivel benned. Amúgy egy romlott kaja elfogyasztása után általában nem fél órával zajlanak le az események. Ez inkább a fentebb említett esetben jellemző. Én már csak tudom, volt szerencsém enyhe ételmérgezéshez, amit étteremben szereztem. 😀 Kell azért egy kis idő a kórokozóknak mire belelendülnek.
2021. nov. 10. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!