Ettem egy kevés szójás joghurtot. Ugye nem lesz bajom? Illetve néha 3-4 dl kókusztejes latte-t meg lehet inni (Starbuck)?
Figyelt kérdés
Sajnos megvettem a joghurtot de utána vettem csak észre,hogy szójás mikor megettem a felét...2018. jan. 19. 15:31
1/8 A kérdező kommentje:
Illetve káposztás tésztát kis adagot szabad enni?
Bocsánat a sok kérdésért,első babámat várom.
2018. jan. 19. 15:32
2/8 anonim válasza:
Miert , ilyeneket nem szabad enni?:O
3/8 A kérdező kommentje:
Hát a szójáról azt olvastam nem igazán jó ilyenkor.
Sajnos tapasztalatlan vagyok,mert első terhességem mèg..
2018. jan. 19. 15:51
4/8 anonim válasza:
Nyers hús, nyers tojás, lágy, penészes sajt, alkohol, ezeket kell kerülni terhesen. Minden mást lehet, ami jól esik.
Nem kell mennyei mannát beszerezni, csak mert kismama valaki. 😜
5/8 anonim válasza:
Mindent lehet enni terhesen is! Bár a szója a nem terhesnek sem éppen egészséges.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi 4-es!😅😀
2018. jan. 19. 15:56
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi 5-ös,igen tudom,de sajnos benéztem a bioboltban. Joya kókuszjoghurtot szoktam venni szójamentest,de sajnos most a szójásat sikerült elhoznom. :/ 4-5 kanállal ettem és inkább kidobtam. :P
2018. jan. 19. 15:57
8/8 anonim válasza:
Még a szóját megértem csak-csak, bár az is elmebeteg, ha azt hiszed, hogy olyan minimális mennyiségtől bajod lehetne.. De kokusztej, káposztástészta?? Mi van??
Nyers húst, nyers tojást és penészes sajtot nem szabad enni, meg alkohol, cigi, drog. Mást lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!