Amikor először mentetek nőgyógyászhoz és felhívtátok mit mondtatok neki?
Nálunk neten lehet magánba időpontot kérni, így csak személyesen beszéltem először az orvosommal, elmondtam, hogy pozitív lett a tesztem és szeretnék hozzá járni terhes gondozásra ha van rá mód.
Ugyanezt mondtam volna szerintem telefonba is :)
Ezzel ergo 'felkéred' orvosodnak.
Boldog babavárást! :)
Általában asszisztens veszi fel a telefont, neki meg nem sok köze van hozzá,hogy miért mész. Ezért csak ennyi: Jó napot, xy doktorhoz szeretnék időpontot kérni.
Aztán majd a dokinak elmondod miért mentél.
Hát mondjuk az asszisztensnek nem árt tudnia miről van szó, meg úgyis ott lesz a vizsgálatkor is, szóval olyan mindegy hogy tudja meg.
De ha azt mondod vizsgálat, azt mondja, 4 hónap, ha azt mondod terhesseg, azt mondja 2 hét.
Amellett épp csak nem ő nyúl fel Neked, de azon kívül ő ad majd receptet, papírt az adókedvezményhez, beutalót genetikai ih-ra, vérvételre, szoval nem értem miért ne lehetne telefonban az asszisztens nek elmondani, miről van szó.
Én simán mondtam, jogy időpontot szeretnék kérni, van egy pozitív tesztem. Megkérdeze mikor volt az utolsó mensim és ugy adott időpontot, hogy ne kelljen 2x mennem, 7. Hét közepére.
7!
Nálunk nincs bent az asszisztens, kint ül egy pultba :)
Nem Ő adja a receptet, nem Ő ír számlát, nem Ő ad akármilyen papírt, nem Ő adja a beutalókat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!