Mennyire igaz, ha nagyon hányos, rosszullétes az anyuka akkor lánya lesz?
A hányinger a hcg hormontól van, termelődik ha valaki terhes, teljesen mindegy, hogy fiú, vagy lány a magzat.
Én egész terhesség alatt hánytam és lányom van. Ha lenne testvére és fiú lenne, akkor is hánynék szerintem.
Sosem volt hányingerem. Fiam is van, utána meg lányom is lett, hányinger meg sehol.
Ebben nem hiszek, de kötelezővé tenném az oktatást minden szülő számára, hogy ilyenek fel se merüljenek. Hiányolom nagyon, hogy nincs oktatás, sokakra ráférne.
1x sem hánytam, nem émelyegtem, nem híztam sokat, csak minimálisat, csúcsos hasam volt,nem kívántam az édeset,nem lett csúnya a bőröm.
És lányom lett.
A helyi nénik mind azt mondták, hogy fiam lesz. Hiába mondtam, hogy kislány! Neeemmm,az fiú lesz.
És lány lett. Ennyi. Semmit se jelent.
Ja, a húgom a fiával végighányta a terhességet! Még akkor is hányt, amikor vitték szülni!!
Elsoő két gyereknél semmi bajom nem volt, csak megnőtt a hasam. Fiú lány
Utolsó 2 terhességnél émelyegtem 3 hónapig, kb mindig hányingerem volt, na ott is fiú, lány.
Nálam semennyire.
Az elsővel nagyon rosszul voltam sokáig, a másodikkal semennyire. Mind a 2 fiú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!