Mit jelent, ha pozitív tesztek és negatív tesztek is vannak? (A többi lent.)
Figyelt kérdés
Kicsit ideges vagyok, mert lett pozitív és negatív terhességi tesztem is, előfordulhat álpozitív teszt? Nem hiszem, hogy terhes vagyok, kaptam időpontot a nőgyógyászhoz. Nem tudom, miért egyszer ilyen az eredmény, egyszer meg olyan. Valakinek volt már hasonló? Mi történt, babát vártatok, vagy sem? Érdekelnek a tapasztalatok. Köszönöm!2021. nov. 7. 12:55
11/12 A kérdező kommentje:
Az orvosom megnézett hamarabb, végülis nem vagyok terhes, azt mondta két lehetőség van, vagy volt beágyazódás de el is halt, vagy pedig túl sok fehérje volt a vizeletben ezért jelzett pozitívat a teszt, hiszen a vérkép eredménye full negatív. Hála Istennek azóta megjött, és majd mennem kell vissza azért ellenőrzésre, meg majd nézetnem kell vizeletet, de úgy tűnik semmi komoly. A rákszűrést is 1 hét múlva csinálja meg, mivel a múltkor az is rossz volt. Azért nézett meg előbb, mert a praxisában volt olyan hogy negatív meg pozitív teszteknél méhen kívüli terhesség volt.
2021. nov. 14. 11:15
12/12 anonim válasza:
Negatív teszt attól lehet, hogy korán teszteltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!