8. hét elején 7X 17 mm-es üres petezsákból még lehet baba?
Figyelt kérdés
Két héttel ezelőtt volt 4X4 mm-es petezsák, most 7X17 mm. Az utolsó menstruációtól számítva ma vagyok 8 + 0 hetes. Van valakinek ezzel kapcsolatban jó tapasztalata? Egy hét múlva kell visszamennem Ultrahangra.2021. nov. 4. 20:32
1/14 anonim válasza:
8 hetesen nekem már 15 mm-es embrió volt szívveréssel. Ha csak nem fogant legalább 2 héttel később, akkor ez nem sok jót jelent. De kívánok neked, hogy tévedjek!
2/14 anonim válasza:
Nem foganhatott később?
Az jó jel, hogy nőtt, de 8+0 hetesen már embriónak is lennie kéne szívcső pulzálással.
3/14 A kérdező kommentje:
szeptember 25.-e körül volt az ovulációm. Először nagyon halványan október 12.-én lett pozitív a terhességi teszt. Ez után 1 héttel voltam először ultrahangon, akkor volt 4X 4 mm-es a petezsák. Meglátjuk, hogy mi lesz, első baba lenne.
2021. nov. 4. 21:05
4/14 anonim válasza:
Szerintem nem lesz baba ebből a terhességből, de kívánom, hogy ne legyen igazam.
6/14 anonim válasza:
Szikhólyag sincs?
Kívánom hogy minden rendben legyen kerdezo!
7/14 A kérdező kommentje:
Sajnos szikhólyag sincs. 😪
2021. nov. 5. 08:04
8/14 anonim válasza:
Sajnos nem lesz már belőle baba, kerek 8 hetesen nekem 15 mm élő embrió volt már.
Sajnálom és kitartást!
9/14 anonim válasza:
Hmm, akkor nem valószínű hogy lesz baba :( mert a szikholyag az “előjele”
Kitartást, és sajnálom!
10/14 anonim válasza:
Nekem hat hetes ultrahangon 4x19mm petezsak volt. Kiirtak műtétre rá egy héttel, mikor oda kerültünk cuccokkal hogy befekvés, megkertem a nőgyógyászt hogy mégegyszer nézzünk rá műtét előtt . Ott volt az embrió, pulzalassal.
Én a helyedben nem adnam fel a reményt az utolsó pillanatig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!