Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyú erős rosszullét...nagy...

Timcsike8686 kérdése:

Iszonyú erős rosszullét...nagyon halvány pozitív teszt ?

Figyelt kérdés

Csináltam ovu tesztet...9 dpon tartok. Ma reggel óta folyton elakarok àjulni. Iszonyú rosszullétek jönnek rám a fejem is fáj már..a pulzusom reggel nagyon magas volt...zsibbadok, émelygek, legyengülök felfordul a gyomrom . Egyébként pánikbeteg vagyok de másfél éve tünetmentes. Most pont ilyen rosszulléteim vannak.

Sűrűn járok wc re.

Ez lehet egy halvány teszt ? Tudom korai...nem első gyerek..de lehetek ettől rosszul ?

[link]

2021. nov. 4. 11:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel fordulj orvoshoz, terhességtől függetlenül. A terhességgel jár a rosszullét, de az iszonyú magas pulzust ki kell vizsgálni. Ha terhességről van is szó ott sem elfogadott a magas pulzusszám (bár nem írtad mennyi).
2021. nov. 4. 11:35
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

9.dpon nem lehet tünet, sőt az sem biztos hogy a beágyazodás befejeződött, HA elkezdődött egyáltalán, ez meg egy full full full negatív teszt.

De ha nem első gyerek, ezeket hogy nem tudod? Mire fel kell őket világosítani, érdemes lenne megpróbálni tudni valamit a témában.

2021. nov. 4. 11:36
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
még 1 terhességi tesztet csinálj, vagy házi orvos vagy ügyelet,vagy a nőgyogyászod vizsgáljon ki
2021. nov. 4. 11:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hívják front. Ez negatív.
2021. nov. 4. 13:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet. De ilyen szinten rosszul terhesség esetén sem lehetsz még. Ez inkább valami más lesz. Szerintem is fordulj orvoshoz, vizsgáljon ki.
2021. nov. 4. 14:27
 6/14 anonim ***** válasza:
Most írtad, hogy pánikbeteg vagy. A magas pulzus ettől is lehet. Rágörcsölsz arra, hogy rosszul vagy. Az időjárás is befolyásolhatja a közérzetet-vérnyomás,pulzus,fejfájás stb. Főleg ha valaki eléggé front érzékeny. A teszt pedig negatív. Vérnyomásod rendben? Esetleg ha hosszútávon magas vagy alacsony azt nézesd meg a háziorvosoddal. A pánikbetegségedtől 1000+1 tüneted, tünetegyüttes lehet.
2021. nov. 4. 14:49
 7/14 A kérdező kommentje:

Nos csináltam egy újabb tesztet. Mindjárt mutatom.

Igenis lehet tünet már .!!

A másik hogy a pánikbetegség okozza a magas pulzust igen.kezelem..

Azért nem vártam ennyi negatív véleményt ...

[link]

2021. nov. 4. 18:04
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm aki normálisan hozzászólt.

Sajnálom hogy én ilyen hamar megèrzek dolgokat. .frontot is valóban..de mivel nem első terhesség tudtam érzem hogy ez most más..

2021. nov. 4. 18:06
 9/14 anonim ***** válasza:
Kérdező.az egyik csik erős,a másik csik az én szemem szerint halvány.
2021. nov. 4. 18:41
 10/14 A kérdező kommentje:

Igen halvány. De a halvány is pozitív.

De a kételkedők és okoskodók kedvéért, teszek ki kettő nap múlva másikat. 🙂 Akik ok nélkül lehurrogtak.. nekik.

2021. nov. 4. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!