Iszonyú erős rosszullét...nagyon halvány pozitív teszt ?
Csináltam ovu tesztet...9 dpon tartok. Ma reggel óta folyton elakarok àjulni. Iszonyú rosszullétek jönnek rám a fejem is fáj már..a pulzusom reggel nagyon magas volt...zsibbadok, émelygek, legyengülök felfordul a gyomrom . Egyébként pánikbeteg vagyok de másfél éve tünetmentes. Most pont ilyen rosszulléteim vannak.
Sűrűn járok wc re.
Ez lehet egy halvány teszt ? Tudom korai...nem első gyerek..de lehetek ettől rosszul ?
9.dpon nem lehet tünet, sőt az sem biztos hogy a beágyazodás befejeződött, HA elkezdődött egyáltalán, ez meg egy full full full negatív teszt.
De ha nem első gyerek, ezeket hogy nem tudod? Mire fel kell őket világosítani, érdemes lenne megpróbálni tudni valamit a témában.
Nos csináltam egy újabb tesztet. Mindjárt mutatom.
Igenis lehet tünet már .!!
A másik hogy a pánikbetegség okozza a magas pulzust igen.kezelem..
Azért nem vártam ennyi negatív véleményt ...
Köszönöm aki normálisan hozzászólt.
Sajnálom hogy én ilyen hamar megèrzek dolgokat. .frontot is valóban..de mivel nem első terhesség tudtam érzem hogy ez most más..
Igen halvány. De a halvány is pozitív.
De a kételkedők és okoskodók kedvéért, teszek ki kettő nap múlva másikat. 🙂 Akik ok nélkül lehurrogtak.. nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!