Terhes vagyok? Mit tegyek?
3 hete kereken hogy nőgyógyásznál jártam. Aki PCOS-t állapított meg.
3 hete a melleim nagyon fájnak/érzékenyek
Ma reggel csináltam egy tesztet 2 erős csík fogadott.
A mellfájdalmon kívűl nincs más tünetem, ma este volt kis hasi görcs.
Menstruációm agusztusba kimaradt szeptemberbe volt 2 napot
Oktoberbe megintcsak kimaradt
Ez tuti terhesség? menyjek vissza az orvoshoz vagy még rá várjak vele? Esetleg valamit kezdjek el szedni? Vitamin stb ?!
Vagy nem latta mert meg korai volt akkor ?!
Vagy cisztanak nezte ot is ? Haha
Nem, nem nézte cisztanak, hiszen a tüszők(vagy cisztàk) a petefeszkedben vannak a baba a méhedben.
Valószínűleg még vagy korai a terhesség (that vizsgálat utáni egy hétben volt ovulaciód) vagy már akkor is terhes voltál csak kb 5. Terhességi hétig az orvos se lát még semmit és akkor még nem lehetett annyi idős a terhességed.
Ha erős a két csík akkor az biztosan babátok jelez, hívd fel és kérj tanácsot mikor menj vizsgálatra újra, mert pozitív lett a teszted
8as... A menstruációt két héttel egy ovulació előzi meg... Tehát simán lehet rendszertelen ciklussal kb két hete egy ovulaciója a kérdezőnek.
A tüsző nagyon max halvány tesztet csinálhat, de nekem is pcom van és még egyszer sem produkáltam pozitív tesztet úgy hogy nem voltam terhes. Ha negatív volt hómező volt teljesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!