Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósan mennyire hordtok...

Várandósan mennyire hordtok feketét?

Figyelt kérdés

Mondjuk télen egy fekete tunikához milyen színű leggingst/harisnyát vennétek fel?

Részetekről működik a teljesen fekete öltözet is?

2021. nov. 3. 17:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
Gondolom valami gyogyós vén satrafa, mondta hogy ne viselj feketét mert 4 füle lesz a gyereknek.
2021. nov. 3. 18:08
 12/20 A kérdező kommentje:

A fekete a gyász színe. Ezért kérdezem kinek mi a véleménye a teljesen fekete öltözékről.

Sok fekete ruhadarabom van, de mondjuk teljesen feketét korábban sem hordtam.

Kaptam egy fekete tunikát egyébként, ami nagyon tetszik, innen merült fel a kérdés. Alsó öltözékem is csak fekete van kb. ami rámjön még. Ez így már elég sötét, kicsit "idegen", mintha temetésre mennék, ezért kérdeztem ki milyen színt venne esetleg alá. Nem vagyok egy rikító egyéniség, de azért totál fekete sem.

A ki-hogy viszonyul hozzá kérdés rész meg csak adta magát. :)

2021. nov. 3. 18:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyasz szine, ha nem, a fekete is egy szin, meghozza a kedvencem, igy termeszetesen hordok. Es mivel a terhesseg miatt egyre kevesebb ruha jon ram, vasarolni is kb csak feketet vasaroltam eddig :D

Ez csak egy szin, szamomra nincs jelentese, szeretem, ennyi.

2021. nov. 3. 18:13
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Van olyan kultúra, ahol a fehér a gyász színe. És?
2021. nov. 3. 18:15
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Igazán leszarom a gyász színét. A gyász a szívünkben van, nem a ruhánkon. A ruhatáram 90%-a feketéből áll, mert szeretem, mert vékonyít és mert metál 🤘
2021. nov. 3. 18:27
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

Én meg mindig is utáltam a feketét (és, utolsó, metált hallgatok).

De hogy miért számít terhesen...

Ha nem vagy terhes, akkor nem baj, hogy a gyász színe?

2021. nov. 3. 18:45
 17/20 A kérdező kommentje:

Mint leírtam, nem, egyébként sem hordok teljesen feketét, nekem ezért idegen érzés.

Csak egy ártatlan kérdés volt, kíváncsi voltam ki hogy viszonyul ehhez. Azért köszi a válaszokat. :)

A gúnyosokat is.

2021. nov. 3. 19:05
 18/20 anonim ***** válasza:
80%
Számomra a színes harisnyák/leggingsek gyerekesek, sosem vennék fel egy narancssárga vagy zöld leggingset, csak hogy a fekete tunikámmal együtt ne nézzek ki gyaszosan. Annyi módja van feldobni az öltözködést, kardigán , sál, nyaklánc, csizma,
2021. nov. 3. 22:05
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
vedd fel feketetét ha jo
2021. nov. 3. 22:19
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én se szeretem a feketét, tiszta feketébe meg pláne utálnék öltözni (pedig metált hallgatok...de pont letojom, hogy emiatt a fekete "kell")

De ha terhes lennék, kisebb gondobb is nagyobb lenne ennél. S ahogy írták fentebb, lehet színes kiegészítőket felvenni hozzá.

2021. nov. 4. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!