Dolgozott valaki lottózóban várandósan? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
11 óra ülőmunka, viszont nem a legtisztább emberek között. Nem stresszes, enni lehet, mosdóba ki lehet menni, de a sok hajléktalan és a pénzezés miatt bizonytalan vagyok.2021. szept. 29. 11:54
1/8 anonim válasza:
Ebben a virusos idoszakban biztosan nem dolgoznek ott tovabb.
2/8 anonim válasza:
táppénz lesz ebből szerintem,nem sokáig dolgozol majd.koronavirus járvány és megfázásos idő miatt. lotozo épülete melet fagyizo voltm ind kettőnek tulajdonosa ugyan az a pasi volt.pasinak családtagja vagy rokona terhes volt és dolgozott 8.honapig
3/8 anonim válasza:
Fertőtleníted a kezed, gyakran mosod, pénzes kézzel nem eszel és nem nyúlsz az arcodhoz. Amúgy meg ott a plexi. Hordhatsz maszkot, esetleg ki lehet tenni egy papírt, hogy kismamára való tekintettel vegyenek fel maszkot. Legalábbis nálunk így csinálták, amikor babát várt az egyik lottózós csaj. Viszont ha te nem érzed magad úgy biztonságban, akkor inkább táppénzre menj, mert a stressz meg az idegeskedés sem tesz jót. Orvossal beszéld meg.
4/8 anonim válasza:
Ne dolgozz ott ha jobb munkanélkülinek lenni.
De ha ilyen finnyás vagy akkor minek mentel olyan "mocskos" munkát végezni?
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Plexink lett végül, az jó megoldásnak bizonyul. Szerencsére nem vagyok rosszul, a doki azt mondta, hogy dolgozhatok még.
Utolsó, ki beszélt felmondásról, hogy munkanélkülinek kelljen lenni? :)
2021. okt. 26. 10:02
6/8 anonim válasza:
Kényes , finnyás nyanya vagy 😂ennyi
7/8 A kérdező kommentje:
Igen igen :)
2021. okt. 26. 14:49
8/8 anonim válasza:
Te meg retardált idióta. Ennyi. 😚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!