Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől változhat meg a hőérzetem?

Mitől változhat meg a hőérzetem?

Figyelt kérdés

Mindig is fázós voltam, de nagyon! 2 takaró vastag zokni hosszú pizsama néha köntös alváshoz! (Ez a téli alap “felszerelés)

Tavasszal takaró és pléd zokni és pizsama.. nyáron csak zokni (lehet undi de nem vagyok izzadós)

De most azt érzem, hogy fel forrósodik a testem nem bírom a meleget, most is 5 fokban ülök a teraszon köntösbe és nagyon kellemes..

lehet ez egy jel?

Valaki már át élt hasonlót?

2021. nov. 2. 23:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen ,,hőhullámamim" menstruáció előtt szoktak lenni.Szuperul lehet felfázni, megfázni így.Tapasztalat.
2021. nov. 3. 05:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem az első szulesem urán változott meg, hormonális alapon. Később sem állt vissza.
2021. nov. 3. 06:05
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Igen, ez egy JEL!!!

...és akkor újabb "tünettel" gazdagodott a Gyakori terhességi tünet listája, köszönjük.

Immár te is sokkal járultál hozzá a terhességi tesztek elleni harchoz! Le a burzsoá tesztgyártókkal! Akinek zsibbad a bal hüvelykujja és melege van, az pedig nyugodjon meg, mert biztosan terhes!

2021. nov. 3. 06:47
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Ha terhes vagy, akkor ez lehet normális. De jelnek semmiképp ne vedd, ez nem a terhesség legelején szokott lenni (legalábbis nem annyira az elején, hogy még a terhesség sem biztos). Hormonok csinálhatnak még ilyent, de ahhoz nem kell terhesnek lenni.
2021. nov. 3. 07:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jel mire?
2021. nov. 3. 08:07
 6/6 anonim ***** válasza:
82%

Sokféle hormonális változás jele lehet. Illetve szinte bármilyené.

Én a 8-10. terhességi hetem környékétől eszméletlenül fázós lettem. Korábban is az voltam, azóta meg méginkább.

2021. nov. 3. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!