Kislánynak kisfiú ruha?

Kövezzetek meg, de én nem adnék.
Én igazi nőnek akarom nevelni a kislányom, amibe nem férnek bele a fiús ruhák, még baba korban sem.
A kapott ruhákat el lehet ajándékozni, esetleg adni is, és lehet venni helyette gyönyörű csipkés, fodros bodykat is.
Én ezekhez szeretném hozzászokatni a lányomat, nem a szürke meg a kék ruhákhoz.

11.
Csak próbállak időben figyelmeztetni, hogy az, hogy milyennek szeretnéd nevelni, még nem garancia arra, hogy olyan is lesz ;-)
Szerencsére az egyéniség nem csak és kizárólag a "rá"neveléstől függ.

Teljesen mindegy nyugodtan add rá hidd el anyagilag is nagy segítség a kapott ruha.
Nekem a rózsaszínbe öltöztetett lányomra simán megkerdezte a nénike az utcán h fiú -e... 😂🤷♀️
Pedig akkor nem is a bátyja kék overalja volt rajta...

11, kövezz meg engem: én sokszor direkt fiú ruhát veszek/vettem a lányomnak, mert annyira "csajos" jelenség, hogy full kékben, kék babakocsiban, fülbevaló nélkül (a mai napig nincs neki) se nézték soha az életben fiúnak :D
A rózsaszín egyébként pont ezért nagyon "sok" rajta, nem áll jól, míg kékben ragyog, kiemeli a tengerkék szemét.

11-es vagyok
Hát még nekem milyen bőszen jönnek a piros x-ek.
Mondjuk az egész pontozási rendszer egy kalap szar, nem az alapján pontoznak hogy hasznos e a válasz, hanem hogy egyetértenek e vele.

11es. Én pedig azt tanítom a gyermekeimnek, hogy nem a ruha teszi az embert, és törekszem arra, hogy inkább kényelmesen, mint csinosan legyen...
Egy pici babának pedig teeeeljesen mindegy miben van.. Ő tojik rá hogy csipkés vagy fodros-e a ruha, én pedig arra tojok más mit gondol ha szürke zöld vagy kék nadrág van a lányomon...

"inkább kényelmesen, mint csinosan legyen..."
Ok, akkor neveld erre. Mi közöm van nekem ehhez?
Senkit nem szidtam, aki kék ruhát ad a babájára. Leírtam az én véleményemet, az én nézőpontomat.
Mégis úgy rámkaptak egyesek mintha kínoznám a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!