Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Decemberre kiírt kismamák?

Decemberre kiírt kismamák?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Akik decemberre vannak kiírva kismamák, hol tartotok pontosan?

Hanyadik baba? Hogy álltok az “előkészületekkel” ? Kisfiút vagy kislányt vártok? Hogy vagytok? :)

2021. nov. 1. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

Hivatalosan január 1. de majdnem december. :)

Egyébként harmadik baba. A babaszoba kész (nem rég költöztünk), a ruháit is már behajtogattam. Igazából ha most megérkezne nem lenne gond. Én imádom a karácsonyt, és két kisgyerek mellett a karácsonyra szerettem volna készülődni, és nem a babaszobával foglalkozni, én így előbb összeraktam mindent. (Plusz nekem mindig előbb jöttek 1-2 héttel).

A nemét nem akarjuk tudni, amíg meg nem születik.

Egyébként most tele vagyok energiával, a fészekrakó ösztön nagyon beindult, szóval élvezem ezt a plusz lendületet, amit most ad ez a terhesség.

2021. nov. 1. 20:16
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia. Köszi hogy írtál:)

En is kész vagyok mindennel 1-2 apróságot leszámítva :)

Nekem is 3.baba

2 lány után most kisfiú jön. Neked a 2 nagyobb milyen nemű? És mennyi idősek? ( enyémek 8 és 5,5 éves ) várják a tesot? Az en lányaim már nagyon nagyon :D

En is elég energikus vagyok, szinte minden nap sutok valamit pakolaszok stb. Holnap töltöm a 33.hetet. Dec.23 ra vagyok kiírva, de remelem egy picit hamarabb jön, hogy karácsonykor már itthon legyünk együtt. Nem tudom sikerül-e. Mert a 2 lány 40+5 re született . :D

Hogy tudtad megállni, hogy ne tudd a nemet? :) en tűkön ültem, hogy mikor derül ki, és hat persze parom és a gyerekek is már az eleje óta :D

2021. nov. 1. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első kislány. Nála tudni is akartuk, ő 2,5. A kicsi 1,5, és fiú. Nála már nem akartuk tudni, és nem bántam meg, nagyon nagy élmény volt akkor megtudni amikor megszületett. Most meg egy fiú és egy lány után végképp nem számít. Várom azt a pillanatot amikor kiderül a kezembe tartva, hogy ki is ez a kisember.
2021. nov. 1. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Első baba, kislány. Minden megvan a babakocsin kívül.
2021. nov. 2. 00:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én dec.15-re vagyok kiírva.

Első baba, kisfiú. :)

Épp költözködésben vagyunk, remélem mire megérkezik már mindent elrendezünk. Egyébként neki a babakocsin kívül már mindene meg van, csak a mi cuccaink vannak szanaszét. 🙃

2021. nov. 2. 05:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 2. baba, kisfiú. Van már egy 3,5 éves "nagyfiam" is. 😁 Szerintem jobban várja a kistesót, mint a Mikulást! Dec. 27. a valószínűsíthető dátum. Cumisüveg, pelenkák, gyógyszerek, pihenőszék ilyesmi még nincs meg. A kiságyat összeraktuk, de még nincs berendezve.
2021. nov. 2. 07:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
hogy vagytok kérdező? hogy viseled,terhességet?
2021. nov. 2. 08:59
 8/8 anonim ***** válasza:
80%

Én is december 15-re vagyok kiírva.

Már minden megvan, a héten dolgozom utoljára és az utolsó heteket nem akartam mindennek a beszerzésével tölteni:)

Egyébként első baba és kislány:)

2021. nov. 2. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!