Decemberre kiírt kismamák?
Sziasztok.
Akik decemberre vannak kiírva kismamák, hol tartotok pontosan?
Hanyadik baba? Hogy álltok az “előkészületekkel” ? Kisfiút vagy kislányt vártok? Hogy vagytok? :)
Hello!
Hivatalosan január 1. de majdnem december. :)
Egyébként harmadik baba. A babaszoba kész (nem rég költöztünk), a ruháit is már behajtogattam. Igazából ha most megérkezne nem lenne gond. Én imádom a karácsonyt, és két kisgyerek mellett a karácsonyra szerettem volna készülődni, és nem a babaszobával foglalkozni, én így előbb összeraktam mindent. (Plusz nekem mindig előbb jöttek 1-2 héttel).
A nemét nem akarjuk tudni, amíg meg nem születik.
Egyébként most tele vagyok energiával, a fészekrakó ösztön nagyon beindult, szóval élvezem ezt a plusz lendületet, amit most ad ez a terhesség.
Szia. Köszi hogy írtál:)
En is kész vagyok mindennel 1-2 apróságot leszámítva :)
Nekem is 3.baba
2 lány után most kisfiú jön. Neked a 2 nagyobb milyen nemű? És mennyi idősek? ( enyémek 8 és 5,5 éves ) várják a tesot? Az en lányaim már nagyon nagyon :D
En is elég energikus vagyok, szinte minden nap sutok valamit pakolaszok stb. Holnap töltöm a 33.hetet. Dec.23 ra vagyok kiírva, de remelem egy picit hamarabb jön, hogy karácsonykor már itthon legyünk együtt. Nem tudom sikerül-e. Mert a 2 lány 40+5 re született . :D
Hogy tudtad megállni, hogy ne tudd a nemet? :) en tűkön ültem, hogy mikor derül ki, és hat persze parom és a gyerekek is már az eleje óta :D
Én dec.15-re vagyok kiírva.
Első baba, kisfiú. :)
Épp költözködésben vagyunk, remélem mire megérkezik már mindent elrendezünk. Egyébként neki a babakocsin kívül már mindene meg van, csak a mi cuccaink vannak szanaszét. 🙃
Én is december 15-re vagyok kiírva.
Már minden megvan, a héten dolgozom utoljára és az utolsó heteket nem akartam mindennek a beszerzésével tölteni:)
Egyébként első baba és kislány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!