2018 decemberre kiirt kismamak hogy vagytok?
Nekem speciel októberi szülésem lesz.
14 hetes vagyok
Álomkór minden délután 2 órát alszok😄
Hányinger átváltozott állandó ételundorra....húsokat még mindig nem fogyasztok..
Huh, kitartas!! :D
Valoszinu, hogy ki van a terhesektol, vagy nem tudom... Meg valoszinu, aki dec. vegere van kiirva es most 4 hetes terhes, az meg valoszinuleg nem volt dokinal. De o biztosan jobban tudja, hogy mar tuti, hogy mindenki volt!!!!!! :D
Birom az ilyen megszomorodott embereket, akiknek az az elete, hogy itt beszologat minden kerdes alatt, amihez koze sincs... :D
Úristen!
Már ne is haragudjatok hogy lehettek ilyen bunkók? Mi az hogy a kérdés lényege meg ilyenek? Ez az oldal azért van hogy kérdezzünk ti bunkók.
Gondolom érdekli a Kedves Kérdezőt hogy más vele egyidős várandós nők mit éreznek ti meg itt osztjátok az észt! Ne itt éljétek ki magatokat!!!
Te hogy érzed magad Kedves Kérdező? : - )
Ja és ne törődj ezekkel a rosszindulatú emberkékkel.
Valószínű december 30ra leszek kiírva.vagy a héten vagy jövőhéten megyek dokihoz,szeretném ha szívhang is lenne már :)
Jól vagyok,fáj a hasam,de semmi durva ezen kívül.Enyhe hányinger,ha eszek valamit.Te hogy vagy?
Kedves Kérdező!
Engem is érdekel, hogy a többi ilyen idős kismama hogy érzi magát, szóval, köszi, hogy kiírtad a kérdést! :)
Én két nap múlva megyek orvoshoz, már elvileg betöltött 8 hetes leszek, úgyhogy remélem szépen látszódik majd minden, és lesz szívhang is. December 6-ra leszek kiírva a neten található kalkulátorok szerint.
Nekem az elején nagyon görcsölt a hasam, féltem is, hogy megjön. Azóta nem fáj, de feszül sokszor. A melleim hétről-hétre érzékenyebbek, kicsit meg is nőttek. A hányinger nálam elég sokszor előfordul, ha reggel nem eszek időben, akkor émelygek, ahogy kicsit éhes kezdek lenni, rögtön hányingerem van. Szédelgek is néha, és most a fejfájás gyötör, de nem tudom, lehet hogy az időváltozást érzem, mert én arra érzékeny vagyok. Szóval nem egyszerű, de nekem ez harmadik gyerkőc lesz és a nagyobbakkal is hasonló volt, viszont 12. héttől durvult a dolog, remélem most nem így lesz. :)
Te hogy érzed magad?
Sziasztok!
Orulok, hogy jol viselitek eddig a terhesseget. Remelem, ez valtozatlan marad! :)
En is jol vagyok, neha kicsit faj a hasam, de ezt leszamitva semmi bajom. Szinte ugyan olyan eddig, mint az elso terhessegem, csak most 1 kis progeszteron potlasra van szuksegunk a 12/13. hetig. Majd kb 4 het mulva megyek a 12. heti uh-ra es genetikai vervizsgalatra. Mar nagyon varom! :D Es arra is nagyon kivancsi vagyok, hogy fiu lesz, vagy lany. Remelem, megmutatja majd magat! :)
Szia kedves kérdező!
Én meg nem tudom december vége felé leszek kiirva.
Túl hamar mentem még csak 5 hetes lehettem.jövöhét utáni héten megyek vissza.Nagyon sokat stresszelek az a baj.
Azon idegeskedek minden kifejlődik e rendben lesz e.Még csak petezsákot láttak.
Hogy hogy érzem magam?
Iszonyú fáradtan.Egesz nap tudnék aludni.
Az is csoda hogy most fent vagyok.:)
Hányyinger,émelygés.Húsundor.A szaglásom pedig olyan hogy elmehetnék drogkereső kutyának is.
Bármin eltudom magam sírni.Már 3gy reklámon is.
A fejfájás 2 napja lassan elviselhetetlen.
A hasam is fájdogál néha olyan menstruációhoz közeledő görcsökhöz hasonló.
Érdekes mert az első fiammal (5 éves:))
7-8 hetesen voltak rosszulléteim.Most még éppencsak 6 hetes körül lehetek.Es most már nagyon intenzív.
Kedves kérdező!
Remélem jól vagy,es irsz még nekünk a kérdésed alá hogy te hogy érzed magad...nem tudom de engem megnyugtat ha a túneteimmel nem vagyok egyedül.
Ne értsetek félre csak akkor tudom hogy ez most normális folyamat amin át kell esni.És így könnyebb.
Puszi minden kismamának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!