Miket kell beszerezni egy első gyermekes anyukának a babája és a maga részére?
Ruhára, kiegészítőkre, apróságokra, tehát mindenre gondolok:)
köszönöm
Kisfiú lesz a baba, és december végén születik.
Az egyes ruhadarabokból, méretekből mennyi darabot vegyek?
21 hetes kismami vagyok. Az első fiamnál volt legalább 10-10 db hosszú és rövid ujjú body, de inkább 62-esek (4 kg. 57 cm-vel született), mert nagy babát jósoltak! Meg az elején sokat büfciznek és kijön a szájúkból a tejcsi és sokszor öltöztettem egy nap. No meg a pelus is meg a pocikája is felveszi a body hosszát. Rugdalózók 10 db (pamut, vagy plüss).
2 db puha frottír törölköző, textil pelusok min. 10 db. 1-2 vastag overall. Kissapka (vékony és meleg). Kiscipő, kiszokni.2-2 db. És persze 2-5 kg pelusok.
szia.én ezeket vettem a picinek.:kb 8 db body,hosszu és rövid újjú,2 db pléd,hosszu ujjú felsőket pár db-ot,zoknikat,sapikat,2 db lepedőt.rácsvédőt kiságyba,12 db textilpelenka,hálózsák,vékonyabb takaró,kiskád,babafürdető,babaolaj,hintőpor,popsikrém,lázmérő,vízhőmérő,babaolló,babakefe,cumisüveg,babahordozó,fültisztító,vatta/steril/,3 cs.pelenka kezdésnek,3 cs.popsitörlő,hirtelen ennyi jutott eszembe.
ruhákból 56-osakat vettem csak kezdésnek.több mint egy hónapig hordta őket.50 centivel született.ja a rugikat kifelejtettem,azokból 6db-ot vettem.
magamnak vettem.:
szoptatós melltertó,melltartóbetét,szoptatós hálóing,tena betétek+kisebb egészségügyi betétek,hirtelen ennyi jutott eszembe.ezekre volt szükségem amiket vennem kellett,más minden volt nekem otthon amikre még szükségem volt.
egy hajszálpontos lista:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!