Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miket kell beszerezni egy...

Miket kell beszerezni egy első gyermekes anyukának a babája és a maga részére?

Figyelt kérdés

Ruhára, kiegészítőkre, apróságokra, tehát mindenre gondolok:)

köszönöm

Kisfiú lesz a baba, és december végén születik.

Az egyes ruhadarabokból, méretekből mennyi darabot vegyek?

2010. szept. 3. 15:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

21 hetes kismami vagyok. Az első fiamnál volt legalább 10-10 db hosszú és rövid ujjú body, de inkább 62-esek (4 kg. 57 cm-vel született), mert nagy babát jósoltak! Meg az elején sokat büfciznek és kijön a szájúkból a tejcsi és sokszor öltöztettem egy nap. No meg a pelus is meg a pocikája is felveszi a body hosszát. Rugdalózók 10 db (pamut, vagy plüss).

2 db puha frottír törölköző, textil pelusok min. 10 db. 1-2 vastag overall. Kissapka (vékony és meleg). Kiscipő, kiszokni.2-2 db. És persze 2-5 kg pelusok.

2010. szept. 3. 19:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek!
2010. szept. 3. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:

szia.én ezeket vettem a picinek.:kb 8 db body,hosszu és rövid újjú,2 db pléd,hosszu ujjú felsőket pár db-ot,zoknikat,sapikat,2 db lepedőt.rácsvédőt kiságyba,12 db textilpelenka,hálózsák,vékonyabb takaró,kiskád,babafürdető,babaolaj,hintőpor,popsikrém,lázmérő,vízhőmérő,babaolló,babakefe,cumisüveg,babahordozó,fültisztító,vatta/steril/,3 cs.pelenka kezdésnek,3 cs.popsitörlő,hirtelen ennyi jutott eszembe.

ruhákból 56-osakat vettem csak kezdésnek.több mint egy hónapig hordta őket.50 centivel született.ja a rugikat kifelejtettem,azokból 6db-ot vettem.

magamnak vettem.:

szoptatós melltertó,melltartóbetét,szoptatós hálóing,tena betétek+kisebb egészségügyi betétek,hirtelen ennyi jutott eszembe.ezekre volt szükségem amiket vennem kellett,más minden volt nekem otthon amikre még szükségem volt.

2010. szept. 3. 22:59
 14/15 anonim ***** válasza:

egy hajszálpontos lista:

[link]

2010. szept. 4. 13:39
 15/15 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!!! :)
2010. szept. 6. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!