Nemsoká megszületik az első babánk. Milyen játékokat, cumit, csörgőt stb. érdemes neki beszerezni az első egy két hónapra? És miből mennyit?
A cumival azt ajánlom egyenlőre csak egyet vegyetek.Mert ha nem lesz cumis,kifogja köpni akkor tök felesleges bevásárolni belőle.Nekünk is csak 1 volt elsőre, az is szilikon, mert azt mondják az alegjobb.De aztán nekünk venni kellett még mert cumis lett a manó.Így viszont van kb5-6 cumi.1 tartalék mindig van a táskámba (Avent kupakos), 1 a kocsiban tarcsinak (szintén Avent).Egyébként meg van még 2-3 Nuk hgy ha koszos lesz legyen rögtön csere, vagy ha beesik az ágy mögé.
Játék nélünk a zenélő körforgó volt ami legelőször lekötötte, egy szundi kendő, és volt egy csörgője, amit ugyan ő még nem tudott rázni, de ha nagyon sírt és elkezdtem rázni megnyugoott rá.
Egyébként meg a kisfiam 3 hónaposan kezdett el fogni,és akkor tudott már játszani velük.
De egyébként ami megtetszik, csörgö, plüss stb. azt ha gondolod vedd meg.Max ha nem rögtön majd 3-4 hónaposan játszik velük! :) Én nem tudtam mindig meg állni hogy ne vegyek meg 1 csörgőt, vagy plüsst ha tetszett! :)
Jó babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!