Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 2. baba hamarabb megszületik...

A 2. baba hamarabb megszületik, mint az első?

Figyelt kérdés
Amikor a lányomat szültem 165 cm és 71 kg voltam. 11-11,5 óra után született meg a lányom 58 cm-rel és 4,16 kg-mal. Most 35 hetes vagyok a fiammal, kb. akkora lesz,mint a lányzóm, most még csak 64,5 kg vagyok és szeretném tudni, hogy lehetséges-e,hogy gyorsabb lesz a 2. szülésem? Nem mindig van ez így?
2010. júl. 7. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pont fordítva volt. A második volt a nehezebb és a hosszabb. A méretük nagyjából azonos volt.
2010. júl. 7. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem majdnem ugyanannyi idő volt a második gyerek, mint az első. Sok mindentől is függ a szülés ideje, a súlyod nem sokat változtathat az időn. Én is kevesebb voltam 4 kilóval a második gyerekkel.

A tágulás folyamata változó, valaki könnyen tágul,van, aki nem. Ha már szültél, akkor van esélyed arra, hogy rövidebb lesz a vajúdás.

2010. júl. 7. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem majdnem ugyanakkora volt a két babám. A 2. 15 dkg-mal többel született. Az első 19 óra alatt lett meg, a 2. 2 óra alatt. 16 hónap van közöttük
2010. júl. 7. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a második 350 grammal lett nagyobb, én is kevesebbet híztam vele. Az elsőt 30 óra alatt, a másodikat 10 és fél óra alatt szültem meg. Sokkal könnyebb a második szülés.
2010. júl. 7. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Altalaban konnyebben megszuletik a 2. baba, illetve gyorsabban, deez nem biztos.

En az elsovel sem vajudtam sokat, csak 3 orat. A 2. terhesseg alatt nyilni kezdett a mehszajam. Ket ora volt az inditas, fajasra varas, vajudas, kitolas osszesen.

2010. júl. 7. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem mind a kettő vajúdással együtt 1,5 óra volt, a két gyermek között 6év van, a nagyobbik 3450grammal és 54cmrel, a kisebbik 3800grammal és 58cmrel született.

Nálam nem volt gyorsabb, és egyformának mondhatom a szenvedésemet, az a 1,5 óra nagyon kemény volt.

Most 20hetes vagyok és én is izgulok, h majd milyen lesz. :)

Szép babavárást kívánok neked!

2010. júl. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!