Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes lehetek kb első...

5 hetes lehetek kb első terhességem viszont nagyon félek elmenni dokihoz eddig akit kérdeztem hogy mikor kelene mennem mindenki azt mondta kb 2 hónaposan mert hogy elvetélhetek a kacsázástol, mitévő legyek? tartanom kell ettől?

Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Hát egy vizsgálattól (Kacsázás? Jézusom...) nem fogsz elvetélni, de totál baromság 5 hetesen menni, mert úgy sem lesz még szívhang. Betöltött 7 hetesen pont elég.
2021. okt. 28. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha hiszed, ha nem, nekem 6 hetes terhesen, a terhesség megállapításkor csinálták a rákszűrést is, semmi bajunk nem lett. De könyörgöm, ilyen szóbeszédre mégis ki hallgat?!
2021. okt. 28. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet tőle elvetélni, ezen kár izgulni, de valóban ráérsz később menni, olyan 7-8. hét körül, addigra egész biztosan lesz szivhang, látszani fog szépen minden aminek kell.

Most is mehetsz természetesen, de megspórolsz magadnak egy jó adag idegeskedést, mert most még csak max petezsák és szikhólyag fog látszani, se embrió se szivhang nem lesz. Doki visszarendel 3 hét múlvára, addig meg lerágod a körmöd... 🙂

2021. okt. 28. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Háromszor voltam terhes, engem egyszer sem kacsáztak... a terhesség megállapításhoz nem kell kacsa, de ha kellene se lenne bajod tőle. Egyébként 2 hét múlva bőven ráérsz menni, most még korai is lenne mert 5 hetesen még nem lát szivpulzâlást az orvos, így biztosan vissza is rendelne 1-2 hét múlva
2021. okt. 28. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vetélsz el, hiszen nem a méhedbe nyomja fel...
2021. okt. 28. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nettó baromság, el ne hidd már.
2021. okt. 29. 01:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség alatt tudod te hányszor fognak téged vizsgálni? Hüvelyi uh-val, kézzel a doki felnyúlhat a méhszájadig, hogy megvizsgálja zárva van e, stb. Ennyi erővel az egész terhességet végig rettegheted a sok manuális vizsgálat miatt...
2021. okt. 29. 07:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Atyagatya. :D Elvetélhetsz, de nem egy orvosi vizsgálattól. Engem "kacsáztak", az első vizsgálaton csinálták meg a rákszűrést is, de jelentem nem vetéltem el. :)

6+ hetesen bőven elég orvoshoz menni. 7-8 hetesen már biztos látja és megtudja állapítani az élő terhességet, így előtte nincs igazán értelme.

2021. okt. 29. 12:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!