Április közepére vagyok kiírva , ki mennyi időt hagy/hagyott magának a felkészülésre?
Hát én most le leszel pontozva, de nem hiszem el, hogy MINDENT meg kell most már szavazatni...
Szülés előtt 4 héttel muszáj elmenned, a többi rajtad múlik. Had ne en tudjam már Neked mi a jó.
Stresszes a munka, nehezen jott a baba, menj el 12. Hét után.
De hát a táppénz kevesebb. Akkor a 36.heten, hisz' úgyis otthonról dolgozol, legalább otthon vagy.
De stresszes....
Tapasztalat kell? Én 24.héten mentem el fizikai munkából, mert az üzemorvos javasolta, amúgy maradtam volna.
Szerintem ez annyira egyén függő. Én pl. tudom, hogy meghülyülnék otthon. Már néhány nap után képes vagyok úgy befordulni, hogy a macska nem marad meg a környezetemben. :) Így én ameddig tudok, dolgozom. De ahány ember, annyiféle élethelyzet és kár ezt ennyire előre eldönteni szerintem.
Szépen haladj előre az időben, csináld a dolgod és jelezni fog a szervezeted, avagy érezni fogod, ha változtatni kell.
December elejére vagyok kiírva, szeptember közepéig dolgoztam kb. 28.hét), szintén itthonról (stresszesebb szellemi meló)
, utána 2 hét szabi, azóta táppénz.
Hát nem tudom, nekem sógornőm is mondta hogy jaj majd befordulok, unatkozok, depis leszek, stb., én nem tudom de évek óta nem voltam ilyen produktív mint az elmúlt 1.5 hónapban.
Hozzátartozik, férjem nem magyar, legtöbb ügyünket egyedül intézem. Van időm főzni, utánajárni dolgoknak , befejezni a kelengyelistám, anyummal lófrálni, anyósomékat vendégül látni, rég halogatott adminisztratív vagy javítási dolgokat elintézni, lomtalanítani, stb. stb.
Mondjuk szerencsém van mert elég fitt is vagyok a 34.hét ellenére.
Azt is kalkuláld bele hogy az utolsó hónapban több a vizsgálat megint, és akkor már bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!