Van ötletetek, hogy mit ehetnék, ihatnék, ha mindentől a hideg kiráz, ha meglátom vagy rágondolok és (bocsi, de) undorodom?
Közben meg szomjas vagyok.
A vizet kihányom. Az édesektől öklendezem ( citromos víz, gyömbér,kóla, tea).
Szerintetek?
dinnyét is kihánytam
meg a tejet
nem tudom, hogy mit igyak :((
En is undorodtam mindentol. 16. hétig minden egyes nap (volt, h tobbszor is) hánytam. Joformán csak a szendvics maradt meg bennem. Probáld meg kitapasztalni, ami esetleg bennmarad (pirítos, gyumolcs...) Fozni sem tudtam és a kaját sem kívántam, még a mai napig sem, de most már meg tudok enni mindent. Jo babavárást
22 hkm
Amiket leírtál teljesen természetes, hogy kihányod. A Cola volt az első, amit letettem.
A terhességem alatt alig ettem vagy ittam valamit. Próbálj meg sok gyümölcsöt fogyasztani, és Elevit vitamint szedni.
Mennyi idos terhes vagy?
Nekem is mondtak mindenfelet az elejen mert eleg kemenyen ment a hanyas. Meg most 32 hetesen is siman kidobom a taccsot.
En rajottem, hogy nem eroltetek magamba semmit. Ehgyomorral oklendeztem es hanytam a gyomorsavat, epet eppen mi volt, minden reggel. Aztan egy kicsi tej -jaj Istenem elmondasa kozben - es szepen lassan bealltak a dolgok.
Keptelen vagyok megenni a keksz feleket meg most is!!!!
Szoval nekem a pici mennyiseg valt be.
Az a baj, hogy megszoktuk terhesseg elott, hogy rendesen kell enni. Persze ez nem degeszre eves de ahoz kepest mit tud enni az ember sima allapotaban, hat amikor kisbaba van a pocakban ahoz kepest ijesztoen keves.
Idetlen de nekem a citrom szaga is sokat segitett - nem nyalogattam pedig ajanlottak.
A citrom illata tényleg jót tesz, én próbáltam inni is-de olyan savat csinált, hogy azért rohantam.
Nekem ami a nagyon-nagyon borzalmas napokon bejött. Őszibarack-napi 1-1,5 kg megettem. De csak héj nélkül mert különben rosszul lettem. Aztán ami nagyon jól esett, kínaiból krumpli+kacsa, 2 hétig nem ettem mást. Napi 2 adag. Ha nem volt, szabály szerűen rosszul voltam.
És inni, csak colát tudtam-tudok. Először kiengedtem belőle a szénsavat, aztán rájöttem, hogy jól esik, hogy szénszavas--de csak egy ideig, míg leért, utána már nem volt olyan vicces. Viszont nem jött ki.
Ellenben a sima vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!