Illetve ha nem valaki tudna nekem linkelni egy baba neme vérvételes vizsgálatot? Én sehol nem találok.. Hátha viszonylag olcsóbban is megcsinálják 200.000 Ft helyet… én azért reménykedem
Alap prena teszt 75000 ft és kerheted a nem meghatarozasat, a közepes is 150.000 nem 200.000 abban is, van, én olyat csináltattam.
2021. okt. 26. 13:51
12/20 anonim válasza:
Igen, a Prena alap csak 75ezer, és kérheted hozzá a baba nemének a meghatározását is. Én megbántam, hogy olyan hamar lelőttem a poént 😂
A következő gyereknél nem fogok élni ezzel a lehetőséggel.
2021. okt. 26. 15:03
13/20 anonim válasza:
Én Szlovákiaban élek, nálunk kapható ilyen teszt. Elmeletileg a 10. hét után lehet használni, nem tufom mennyire megbízható, én sose használtam.
2021. okt. 26. 15:46
14/20 anonim válasza:
Igen, Szlovákiában pl. van a BabyGen test, ami vérvételes és megbízható, tehát úgy működik, mint a Prena és társai, de betegségeket nem szűr, csak a baba nemét adja meg. Lehet hogy más országokban is van ilyen, nem tudom, ez mennyire segít.
2021. okt. 26. 18:17
15/20 anonim válasza:
Szerintem az nem otthon végezhető. Meg ahogy elnézem nem is túl olcsó. Csak arra 100-120 eurót komolyan költ valaki, hogy megtudja a baba nemét? Biztos van ilyen, csak nekem fura 🙃
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem kapni olyan otthoni tesztet erre, ami biztosan meg tudná állapítani a baba nemét. Pont azért sem, hogy ne lehessen a baba neme alapján abortusz mellett dönteni. Még ha vinnéd is a patikába a terhes kiskönyvedet, hogy túl vagy már a 12. héten, akkor sem lenne rá semmi garancia, hogy otthon az fogja elhasználni a tesztet, aki vásárolta.
2021. okt. 26. 18:31
16/20 anonim válasza:
Persze a vérvételes nem otthon végezhető, de ez másik kérdés volt. Én is feleslegesnek tartom, de valakinek ez ennyire fontos 🤷♀️
2021. okt. 26. 18:39
17/20 anonim válasza:
Na, én azt hittem, hogy a 13-as is arról beszél, amiről te :) És a "lehet kapni" számomra azt jelenti, hogy bemész a patikába pl., és veszel egyet :)
2021. okt. 26. 18:58
18/20 A kérdező kommentje:
Huh rengeteg válasz érkezett köszönöm szépen! Igazándiból a kíváncsiság hajtott de persze mindegy mi lesz a neme csak egészséges legyen :) maradunk a kövi uh-nál és megtudjuk majd hogy mit rejteget előlünk a picike :) köszönöm mégegyszer ezt a sok infót !
2021. okt. 26. 19:03
19/20 anonim válasza:
Az uh sem biztos. A legjobb barátnőmnek úgy zajlottak az uh-k, hogy mondták neki, fiú lesz. Aztán a következőn, ja nem, lány. Aztán utána mégis fiú. Aztán meg mégis lány. Úgyhogy az egész baráti társaság zöld/fehér/fekete/piros dolgokat vásárolt ajándékba, még véletlenül se rózsaszínt vagy kéket.
2021. okt. 26. 19:38
20/20 anonim válasza:
13as vagyok, patikában kapható, otthoni tesztre gondoltam. Woman secret boy or girl a neve. Olyasmi mint egy terhességi teszt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!