Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem mutatja ki a teszt...

Miért nem mutatja ki a teszt hogy terhes vagyok??

Figyelt kérdés

2 hete 2 naponta teszteltem,mind negatív lett.Ma voltam nődokinál mert nagyon kevés mensiszerűségem

volt a múlt héten,rögtön vizeletből tesztet csinált ami negatív lett.Majd ultrahang és tádám 6+5 napos kismama vagyok.Gyönyörű szívhanggal.

Volt valakinek hasonló???

Kb 15ször teszteltem és a dokié is negatív...

2021. okt. 25. 21:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
99%
Aztaaa gratulálok! Boldog babavárást, később pedig egy igazan érdekes sztori lesz ☺️
2021. okt. 26. 08:59
 12/16 anonim ***** válasza:
99%
Unokatesómnak is ez volt, már azóta még is született a pici. Előfordulhat de nagyon ritkán
2021. okt. 26. 09:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős. Nekem még a havi vérzés is megmaradt. Akkor jött meg 5 napra, amikor vártam is. Aztán éreztem, hogy valami furcsa, meg nem stimmel. Előjöttek a terhes tűnetek. 14 hetesen voltam az első uh-n. Nagyot néztem. Azóta 2 éves, egészséges kislány.

Remélem a következőnél nem ilyen lesz.

2021. okt. 29. 21:55
 14/16 anonim ***** válasza:
2021. nov. 8. 14:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is így voltam 18 éve. Tudom, fiatalabbaknak ez őskor, de már akkor is ugyanilyen teszteket lehetett kapni(mártogatós, esedékes menzi napján kimutatja stb., pont mint manapság)

Nem jött meg, teszteltem - negatív.

Kövi hónapban se jött meg, megint teszteltem-negatív.

Két hét múlva ismét - megint negatív.

Majd kértem időpontot nőgyógyászhoz. Mondtam neki, hogy vacakolnak a hormonjaim (nem első eset lett volna, hogy 50-60 napra jön meg), de most tényleg nem akar megjönni.

Megvizsgált, mondta, hogy tapintásra egyértelmű terhesség, uh akkor még nem volt a rendelőben, külön utalt oda be a doki.

Kiküldött pisilni, ő is csinált tesztet - negatív.

Mondta, hogy azonnal soron kívüli uh, mert itt valami nagy gáz van ha ez nem terhesség, tökre megrémültem.

Elmentem uh-ra másnap és 16 hetes terhes voltam.

2021. nov. 8. 14:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert nem valasztodik ki a vizeletedben a hcg hormon.
2021. nov. 8. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!