Miért nem mutatja ki a teszt hogy terhes vagyok??
2 hete 2 naponta teszteltem,mind negatív lett.Ma voltam nődokinál mert nagyon kevés mensiszerűségem
volt a múlt héten,rögtön vizeletből tesztet csinált ami negatív lett.Majd ultrahang és tádám 6+5 napos kismama vagyok.Gyönyörű szívhanggal.
Volt valakinek hasonló???
Kb 15ször teszteltem és a dokié is negatív...
Ismerős. Nekem még a havi vérzés is megmaradt. Akkor jött meg 5 napra, amikor vártam is. Aztán éreztem, hogy valami furcsa, meg nem stimmel. Előjöttek a terhes tűnetek. 14 hetesen voltam az első uh-n. Nagyot néztem. Azóta 2 éves, egészséges kislány.
Remélem a következőnél nem ilyen lesz.
Én is így voltam 18 éve. Tudom, fiatalabbaknak ez őskor, de már akkor is ugyanilyen teszteket lehetett kapni(mártogatós, esedékes menzi napján kimutatja stb., pont mint manapság)
Nem jött meg, teszteltem - negatív.
Kövi hónapban se jött meg, megint teszteltem-negatív.
Két hét múlva ismét - megint negatív.
Majd kértem időpontot nőgyógyászhoz. Mondtam neki, hogy vacakolnak a hormonjaim (nem első eset lett volna, hogy 50-60 napra jön meg), de most tényleg nem akar megjönni.
Megvizsgált, mondta, hogy tapintásra egyértelmű terhesség, uh akkor még nem volt a rendelőben, külön utalt oda be a doki.
Kiküldött pisilni, ő is csinált tesztet - negatív.
Mondta, hogy azonnal soron kívüli uh, mert itt valami nagy gáz van ha ez nem terhesség, tökre megrémültem.
Elmentem uh-ra másnap és 16 hetes terhes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!