Miért nem mutatja ki a teszt hogy terhes vagyok??
Figyelt kérdés
2 hete 2 naponta teszteltem,mind negatív lett.Ma voltam nődokinál mert nagyon kevés mensiszerűségem
volt a múlt héten,rögtön vizeletből tesztet csinált ami negatív lett.Majd ultrahang és tádám 6+5 napos kismama vagyok.Gyönyörű szívhanggal.
Volt valakinek hasonló???
Kb 15ször teszteltem és a dokié is negatív...
2021. okt. 25. 21:54
1/16 anonim válasza:
6+5 napos szívhang?!
6. HÉTTŐL érzékelhető, nem naptól!
2/16 A kérdező kommentje:
6 hét 5 nap
Gyengébbek kedvéért...
2021. okt. 25. 22:00
3/16 anonim válasza:
Később fogant. 6 hetes és 5 napos terhes akar lenni.előfordul ez,de ritka. Gratula
5/16 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy van szívhang :)
Mindenestre valóban nagyon fura, hogy a terhességi tesztek nem mutatják ki. Én valószínűleg elmennék egy béta hcg vérvizsgálatra, hogy teljesen megnyugodjak.
6/16 anonim válasza:
A nagyobbik fiammal egyszer rendesen megjött, majd 4 hét múlva ismét, de akkor csak minimálisan barnáztam. Enyhe görcsök voltam még szúrkált a méhem. Csínáltam tesztet negatív. Azt gondoltam, h cisztám van ismét. Elmentem nődokihoz majd közölte hogy 9 hetes terhes vagyok. 🙂
7/16 anonim válasza:
Melyik teszt volt ez, ami nem mutatta? Amúgy gratulálok!
8/16 A kérdező kommentje:
Gabriel,Predictor,Clearblue,Facelle,Xepil...egyikben,még ma sem...
2021. okt. 26. 07:45
9/16 A kérdező kommentje:
Hcg vérből 7120
2021. okt. 26. 07:48
10/16 anonim válasza:
Nagyon nagyon ritkán, de előfordul, hogy a vizeletben nincs hcg (nem vasztódik ki a vizeletbe) így a teszt nem tudja kimutatni. A véredben van és az uh-n is látni a babát, valószínűleg erről van szó. Tényleg egy extrém ritka dolog, több millió nőből egynél fordul elő ilyen. Boldog és gondtalan babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!