Következő hètvègèn 13 hetes terhes leszek,lesz egy házassági èvforduló anyósomèknak ahol a többi családtag is ott lesz ,a szüleim is. Hogyan jelentsük be hogy újra babát vàrunk? A 12 èves gyermekünk sem tudja mèg,ő is akkor tudná meg ...
Én megértem, ez a ti babátok, és ti szeretnétek elmondani, ennyi. Nem kell, hogy a kislány szétkürtölje, mert ti nem úgy szeretnétek, nem értem, másnak ez miért nem érthető.
Illetve ahogy látom, egyedül vagyok ezzel, de szerintem nem bunkóság a bulin elmondani! Ti ismeritek a családot, ha szerintetek nem lesz sértődés, akkor simán, főleg, ha ritka, hogy így összegyűlik a család. Természetesen nem az elején ezzel kell beállítani, tessék ünnepelni anyósékat, aztán amíg nem emelkednek túlságosan azok a felespoharak, kérni lehet egy kis figyelmet, hogy elmondjátok. Esetleg az anyósodéknak vitt ajándékba is bele lehet csempészni valamit, amiről egyértelművé válik.
Ha nem lesz nagy ivászat, lerészegedés, akkor viszont tudtok várni a buli végéig, mikor már lassan menne haza a család, kértek még egy kis figyelmet. Innentől pedig lehet millió féle megoldás, lufifújás, amibe bele van írva a hír, süteménybe rejtett cetlik, vagy csak egyszerűen elmondjátok és kész. Ha mindenki örülne a hírnek, akkor nincs akadálya ennek az egésznek! 😊 Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!