Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig maradjak dolgozni?

Meddig maradjak dolgozni?

Figyelt kérdés

Még fiatal a terhességem. Sajnos elég stresszes a munkám és van, hogy emelnem is kell, de nem mindig. Szívesen maradnék otthon, de a pénzre szükségünk van, na meg a Férjem sem rajong az ötletért, hogy máris ne dolgozzak.

Segítsetek dönteni.

Köszönöm.

2008. dec. 12. 11:44
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Szia! Én ugyan ebbe a cipöben jártam,most vagyok 13 hetes,és 3 hete vok táppénzem!! Nekem a babám egészsége mindennél többet jelent,mint hogy olyan körülmények között dolgozzak,Én is inkább eljöttem táppénzre! Nekem a párom akarta legfökép!!! Gondolkozz,mi a fontos! Gratula a babóoz.
2008. dec. 12. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A terhesség alatt nagyon jó a stressztűrő képesség, az én munkám is az volt, de letojtam mindenkit, a 8. hónapig dolgoztam és jól bírtam.

Ha emelned kell, hány kilót? Én már a második babát várom és naponta többször emelgetem a 10 kilós lányomat meg cipelem a másodikra babakocsival együtt 20 kiló, de semmi bajom.

ha nem vagy veszélyeztetett dolgozz nyugodtan, fittebb leszel a szülésnél, de ha nem bírod, inkább irasd ki magadat. ne a férjed döntse el, hanem figyeld a szervezeted jelzéseit!

2008. dec. 12. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ezen a héten töltöttem be 36-ik hetet és még mindig dolgzom egészen 22-ig. Aztán nálunk már nem dolgozik idén a cég.Egyébként irodai munkám van nekem is streszes volt néha-néha de kibirható.De januárban már nem dolgozom 7-re vagyok kiírva.De szerintem dönteni te tudsz csak mert te látod,hogy mennyire bírod vagy fogod bírni a munkádat.Viszon a pénz nem jött rosszul,hogy végig dolgozni tudtam.Igy hála isten gyedre is el tudok menni mert ha gyesre mennék azt hiszem megnézhetném magam azzal húszonegynehány ezer forinttal havonta.
2008. dec. 12. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!