Meddig maradjak dolgozni?
Figyelt kérdés
Még fiatal a terhességem. Sajnos elég stresszes a munkám és van, hogy emelnem is kell, de nem mindig. Szívesen maradnék otthon, de a pénzre szükségünk van, na meg a Férjem sem rajong az ötletért, hogy máris ne dolgozzak.
Segítsetek dönteni.
Köszönöm.
2008. dec. 12. 11:44
1/3 anonim válasza:
Szia! Én ugyan ebbe a cipöben jártam,most vagyok 13 hetes,és 3 hete vok táppénzem!! Nekem a babám egészsége mindennél többet jelent,mint hogy olyan körülmények között dolgozzak,Én is inkább eljöttem táppénzre! Nekem a párom akarta legfökép!!! Gondolkozz,mi a fontos! Gratula a babóoz.
2/3 anonim válasza:
A terhesség alatt nagyon jó a stressztűrő képesség, az én munkám is az volt, de letojtam mindenkit, a 8. hónapig dolgoztam és jól bírtam.
Ha emelned kell, hány kilót? Én már a második babát várom és naponta többször emelgetem a 10 kilós lányomat meg cipelem a másodikra babakocsival együtt 20 kiló, de semmi bajom.
ha nem vagy veszélyeztetett dolgozz nyugodtan, fittebb leszel a szülésnél, de ha nem bírod, inkább irasd ki magadat. ne a férjed döntse el, hanem figyeld a szervezeted jelzéseit!
3/3 anonim válasza:
Én ezen a héten töltöttem be 36-ik hetet és még mindig dolgzom egészen 22-ig. Aztán nálunk már nem dolgozik idén a cég.Egyébként irodai munkám van nekem is streszes volt néha-néha de kibirható.De januárban már nem dolgozom 7-re vagyok kiírva.De szerintem dönteni te tudsz csak mert te látod,hogy mennyire bírod vagy fogod bírni a munkádat.Viszon a pénz nem jött rosszul,hogy végig dolgozni tudtam.Igy hála isten gyedre is el tudok menni mert ha gyesre mennék azt hiszem megnézhetném magam azzal húszonegynehány ezer forinttal havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!