Utrogestan szedése mellett lehet-e dolgozni, vagy inkább maradjak itthon egy kis időre?
Figyelt kérdés
Pici pecsételő halványbarna maszatolásom volt, a doki szerint minden rendben, de azért felírta az Utrogestant. Azt mondta, hogy kikímélten, de mehet minden a régiben. Tanár vagyok, itt az évzárás, de a baba miatt lehet, hogy itthon kellene maradnom egy pár napot érettségi előtt. Mi a véleményetek?2010. máj. 30. 13:15
1/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon rohangászós melót ne csinálj, de ha csak a napló fölött kell ülni, az bevállalható.
2/8 A kérdező kommentje:
Most ilyen napló felett ülős tanár leszek :) Érettségitetéskor is csak ülni kell. Vigyázni akarok magamra.
2010. máj. 30. 13:23
3/8 anonim válasza:
Megértelek. Én is tanár vagyok. :-)
4/8 anonim válasza:
Szerintem a doki mondta volna, ha úgy látja jónak, hogy ne dolgozz inkább.Az orvosok nagyon körültekintőek hidd el.Ha azt mondta,hogy nyugodtan dolgozhatsz,az így is van.Ő tudja, mert ő vizsgált meg.Ha tanár vagy, az nem hordoz magában veszélyeket.Nem nehéz fizikai munkáról van szó.Szépen, nyugodtan dolgozhatsz.Ne hagyd őket cserben,csakpár hétről van szó.
5/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Annyit még,hogy nekem azt mondta az orvosom,hogy:" Minden mehet úgy, mint eddig, csak most terhesnek tetszik lenni!:))"
6/8 anonim válasza:
Én is tanár vagyok. Nagyon vigyázz magadra! Semmi idegeskedést, emelgetést, lépcsőzést, állva tanítást nem engedhetsz most meg magadnak!
Az Utrogestanból nappalra szájon át szedhetőt kérj, ha az orvosod nem így mondta volna, éjszakára pedig hüvelyben felszívódóst. De jó még a Duphaston is, amit szájon át alkalmaznak.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Sajnos nappalra is hüvelyit írt fel.. Az nem olyan hatásos? Gondolom, ahogy olvad, távozik is. Majd beszélek a dokimmal.
2010. máj. 30. 15:02
8/8 anonim válasza:
A nappali a legjobb! Viszont azzal a felhelyezés után kb. egyórát feküdni kell, akkor tud hatásosan felszívódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!