Meddig tartott a sűrű vizelési inger mikor megtudtad, hogy terhes vagy?
Nekem a 30. hétig tartott, de inkább csak éjszaka volt sűrű az az inger.
Most a 34. héten vagyok, de várom hogy majd visszajön, ahogy a baba rákészül a születésre.
Én amúgy is sűrűn pisilős vagyok. Most 9+2 vagyok, gyakorlatilag az 5. hét óta állandóan pisilnem kell (de nem mindig tudok annyit, amennyit én gondoltam hogy tudnék).
Egyébként az elején eszméletlenül puffadtam, az mostmár megszűnni látszik. Talán már akkora pattanásaim sem jönnek ki minden áldott nap, mint egy héttel ezelőttig. És ami a legjobb, hogy nem szurkál a hasam végre! Nekem ez annyira ijesztő volt, olyan mértékben beszúrt/görcsölt olykor, hogy azt hittem baj van. Mostmár csak kicsit görcsölget, de ez pihenéssel enyhül.
Nálam mai napig van, de van hogy nekem is epp hogy csak alig jön valami, aztán székrekedés, majd most e hete gyomorfájdalom gyötör..
10+4 hetes vagyok
Mindenkinek ki tartást és könnyű szülést! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!