Hogy történhet meg ilyen a mai világban? (cikk lent)
Azért ez nem ennyire fekete-fehér, a legtöbb esetben ha nem végzik el ezt a vizsgálatot, akkor is megszakad a terhesség ilyen elözmények mellett. Meg ha a doki nem csinált volna semmit, akkor most amiatt lenne probléma.
Érthetö, hogy az adott párnak fáj a baba elvesztése, természetes reakció, hogy keresnek valakit akit hibáztatni lehet, de ennek ellenére ez a legtöbb esetben nem reális, ahogy itt sem.
Az nem derül ki, hogy miért kellett ott a helyszínen azonnal dönteni a magzatviz mintavételről.
Ha abba már belementek, abban sajnos ez benne van. Borzasztó fájdalom lehet :(
Azt se értem, hogy mennyivel előtte volt koronavirusos.
Már a terhesség alatt?
Vagy hamarabb?
Egyébként az első trimeszter után a vérzés az általában rosszat szokott jelenteni, esélyes, hogy a baba az amnoicentézis nélkül se maradt volna meg.
Mi a kérdés?
A magzatvíz vagy chorionboly mintának van vételési esélye és ezt el is mondjak. A korona vírusnak a világon semmi köze ehhez.
Nagyon sajnálom a szülőket, de azt tudni kell, hogy ilyen esetben kérünk másodvéleményt, nekünk is hagytak időt hogy eldöntsük kérünk e magzatvíz vizsgálatot, miután kértünk időt az átgondolásra.
Tudom milyen érzés, ilyenkor nagy a harag, természetes, de nem egy orvos véleményére hallgatunk hanem több orvoséra. Ha én is az elsőre hallgatok, az én gyerekem se él.
Amúgy ha itt vet valaki egy pillantást a szülőkre, akkor jó esellyel elgondolkozik azon, hogy mi más volt még a háttérben....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!