Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kapott valaki HARMADIK oltast...

Kapott valaki HARMADIK oltast terhesen?

Figyelt kérdés

Két pfizer oltasom van, utolsó májusi. Fel szeretnem venni a, harmadikat de allitolag nem ajanlott terheseknek, valaki esetleg felvette?

Köszönöm, az oltasellenes, gyerekveszelyezteto kommenteket nem kérem, mindenki maga dönt ebben a kérdésben, nem kiseloadast kérnék hanem aki valóban felvette esetleg. Köszönöm.

2021. okt. 19. 17:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nekem is ezt mondta a haziorvos de ma megkerdezem a nőgyógyászom is csak biztos ami biztos alapon de nyilván nem eroltetem ha nem lehet, a baba a legfontosabb🥰
2021. okt. 20. 10:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is kikértem a nőgyógyászom és a háziorvosom véleményét is. Én egy oltásos Janssen-t kaptam tavasszal.

Egymástól függetlenül mindketten azt mondták, hogy "nem tartják indokoltnak", így én nem kérem. Amúgysem erőltettem volna, ha nem muszáj.

2021. okt. 20. 11:01
 13/13 A kérdező kommentje:
12es ugyanez, természetesen nem fogom kérni ezek után!
2021. okt. 20. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!