Az ultrahangon milyen jellemzők alapján tippelik meg a baba nemét?
Nekem az egyik ultrahangos azt mondta, a lába közét nem látja annyira, de a csontok méretarányából nagy valószínűséggel meg tudja állapítani.
Nem tudom pontosan hogy mondta, de a tippje mindenesetre bejött.
Nekünk a 10.héten mondta a dokim, aki genetikus, hogy 80% kislány. Mondta, hogy még olyan korán nem látni, de ha jól emlékszem valami csontok vagy mik távolságából meg lehet tippelni. Aztán 13.héten is lányt mondott egy másik doki, aztán mégis kiderült, hogy kisfiú.
Mostani baba, akivel terhes vagyok takargatta magát, így a 13.heti kombinált teszten mondták, hogy fiú, itt látszott is a kis csomagja, majd a 16.héten saját dokim egyértelműen mondta, hogy fiú, illetve mutatta is (jól kettérakta a lábát), hogy ott a zacsi, ott meg a fütyi. Jövő héten kell mennem megint genetikai uh-ra, majd arra kíváncsi leszek ott mit mondanak.
Nem a csontok méretét nézik, hanem azt, hogy a gerinchez képest milyen szögben áll az a kis szervnyúlvány, ami a 12. héten látható. Ilyenkor még a lányok nagy részének sem húzódott vissza, ergo laikus szemmel egy kislánynak is van "valami" a lába között.
Oldalról nézik a szerv állását, abból lehet tippelni. Ismétlem, tippelni, mert nyilván nem minden egyértelműen látható az UH-n és ha látható, még az sem 100%.
Köszönöm szépen a pontos választ 7es,így már értem!!
6os,igen tudom😂 Fel is adta a leckét a drágám, az egész családban és ismeretségi körben lányok vannak csak, bele kell tanulnom a fiús anyukák életébe 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!