10 hetes embriónak kell már hogy látszódjanak a lábai?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 10 hetes uh-n voltam pár napja, ahol aztmondta a doktornő, hogy minden tökéletes, akár már 12 hetes terhesnek megfelelően, kivéve a baba lábait amik még csak bimbóban vannak! Védőnő szerint nem kell agódjak, kifejlődik majd szépen, de én nem nyugodtam meg!
Valakinek hasonló tapasztalat? Nyugtassatok meg kérlek!
2021. okt. 16. 10:21
1/11 anonim válasza:
Egy 10 hetes magzatnak vannak már lábai. Én 8 hetesen voltam, akkor is már lehetett látni ultrahangon.
A minden tökéletes és nem is 10, hanem 12 hetesnek megfelelő, akkor pláne nem értem, hogy hogy jó minden, ha nincsen lába.
Mennyire biztos, hogy 10 hetes terhes vagy?
2/11 anonim válasza:
A labujjakat érted? 14 hetes vagyok de nálunk is még csak osszenott labujjak vannak, senki soha nem mondta hogy gond lenne 🙃
4/11 anonim válasza:
Számomra is furcsa, hogy 12 hetesnek megfelel, de nem látszódnak a lábai? 12 hetesen már kellene. Sőt, 10 hetesen is. Én 9 hetesen voltam, már látszódott. Többet nem mondott a doktornő, hogy ez mennyire normális?
5/11 anonim válasza:
Biztos hogy rosszul tette fel a kérdést, vannak lábai csak bimbok, tehát még nincsenek kifejlodve a labujjai 🙃
6/11 A kérdező kommentje:
Azt írja a leleten, hogy 4 végtag látható! Biztosan 10 hetes vagyok! A doktornő aztmondta ez normális mert a lábak később fejlődnek! Látszanak már de kevésbé fejlettek mint a kezei
2021. okt. 16. 10:50
7/11 A kérdező kommentje:
Most így visszaolvasva igen, én tettem fel rosszul a kérdést! Vannak lábai csak még bimbók
2021. okt. 16. 10:51
8/11 anonim válasza:
Kérdező akkor semmi gond, nálunk ugyanez a helyzet és előrébb járok 🙃 szép rendes hosszú láb de az 5 labujj helyett még csak 2 bimbocska, semmi baj, majd kialakul, kezecskeken már szépen megvan minden ujjacska🙃
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Utolsó kommentelő, kicsit megnyugtattál :)
2021. okt. 16. 11:05
10/11 anonim válasza:
Örülök ha sikerült 🙃 Szóval nyugi, nincs semmi baj, én 20-án megyek következő uh, meglatjuk mi a helyzet a labacskakkal🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!