Béta hcg? Mit mutat?
8-án pénteken teszteltem halvány pozitívat rá pár órára megjött a mensim, kórházban nem láttak semmit. Vasárnapig rendesen megvolt majd szerdáig barnás pecsételés .Közben a tesztek egyre erősödtek.
14-én(tegnap) vissza kellett mennem kontrollra ahol szintén nem láttak semmit. Ma nézettem béta Hcg vérvételt ahol az eredményem 159,30mlU/ml lett. Szerintetek? Derékfájás, néha alhasamat is érzem.
Augusztus 25-én volt meg a mensim a következőnek meg október 4-e körül kellett volna megjönni (ez a ciklusom 40-41naposnak kellett volna lenni mert 26-27.napon ovulálhattam ovulációs teszt szerint) szóval elég hosszú ciklusbol fogant ez a baba.. De aztán késett és 4-e helyett 8-án jött meg halvány pozitív teszt után..
Most voltam a kórházban mert ismét elkezdtem vérezni, de nem láttak semmit, és a jobb oldali petefészkemnél eléggé szurkál.. Csináltak megint béta Hcg-t, és most 113.8 IU/L. lett. Azt mondták ezáltal lejjebb ment a pénteki 159,30mlU/ml - ről.. Hazaengedtek, és kaptam ergam cseppett hogy szedjem 3x20 cseppett, és szerdára visszarendeltek még egy béta HCGt nézetni. Most itthon nézem a leletem, de most nem mlU/ml-be nézték a hcgt mint pénteken a magánlaborban hanem itt most IU/L-be.. Van ennek így valami jelentősége??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!