Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Béta hcg? Mit mutat?

Béta hcg? Mit mutat?

Figyelt kérdés

8-án pénteken teszteltem halvány pozitívat rá pár órára megjött a mensim, kórházban nem láttak semmit. Vasárnapig rendesen megvolt majd szerdáig barnás pecsételés .Közben a tesztek egyre erősödtek.

14-én(tegnap) vissza kellett mennem kontrollra ahol szintén nem láttak semmit. Ma nézettem béta Hcg vérvételt ahol az eredményem 159,30mlU/ml lett. Szerintetek? Derékfájás, néha alhasamat is érzem.

2021. okt. 15. 19:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen jobb ez így. Már a derekam se fáj úgy 🙂 Lehet jövőhéten is megnézetem, hogy mit mutat vérvételen. De szerintem is inkább kémiai terhesség lehetett.
2021. okt. 16. 18:31
 12/23 A kérdező kommentje:
Szerdán csináltam terhességi tesztet legutóbb, most is csináltam egyett, de most full pozitív lett mindkettő csík egyforma erős eddig meg a kontroll vonal mindig erősebb volt.. Hogy lehet hogy erősödik a terhességi teszteim? Amikor péntektől vasárnapig véreztem, szerdáig barnáztam... Nem szabadna erősődnie kémiai terhesség esetén nem?
2021. okt. 17. 08:23
 13/23 anonim ***** válasza:
Hát akkor vagy még nagyon fiatal terhesség,és azért nem látták,vagy méhen kívüli.Reméljük az előbbi.Menj vissza a dokihoz.Drukkolok!
2021. okt. 17. 08:25
 14/23 A kérdező kommentje:
Nagyon reménykedek. Jövőhét utáni szerdán megyek nődokihoz, de lehet beszélnem kellene vele, hogy előbb had mehessek? Csütörtökön még nem láttak semmit, így nem tudom mikor lenne érdemes..
2021. okt. 17. 08:55
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem eszerint a vérzésed szerint hanem az előző szerint hány hetes lennél most? Tényleg nem riogatasbol de ne hogy méhen kívüli legyen a te egészséged érdekében,
2021. okt. 17. 14:57
 16/23 A kérdező kommentje:

Augusztus 25-én volt meg a mensim a következőnek meg október 4-e körül kellett volna megjönni (ez a ciklusom 40-41naposnak kellett volna lenni mert 26-27.napon ovulálhattam ovulációs teszt szerint) szóval elég hosszú ciklusbol fogant ez a baba.. De aztán késett és 4-e helyett 8-án jött meg halvány pozitív teszt után..

Most voltam a kórházban mert ismét elkezdtem vérezni, de nem láttak semmit, és a jobb oldali petefészkemnél eléggé szurkál.. Csináltak megint béta Hcg-t, és most 113.8 IU/L. lett. Azt mondták ezáltal lejjebb ment a pénteki 159,30mlU/ml - ről.. Hazaengedtek, és kaptam ergam cseppett hogy szedjem 3x20 cseppett, és szerdára visszarendeltek még egy béta HCGt nézetni. Most itthon nézem a leletem, de most nem mlU/ml-be nézték a hcgt mint pénteken a magánlaborban hanem itt most IU/L-be.. Van ennek így valami jelentősége??

2021. okt. 17. 18:57
 17/23 anonim ***** válasza:
Nincs jelentosege, ugyanannyi a ketto.
2021. okt. 17. 20:19
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor ez egyre jobban csökkenni fog.
2021. okt. 17. 21:12
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát ez egy elhalt terhességek tűnik így látatlanban,nem orvosként.Mindenképp menj vissza.Nehogy ne tisztult ki teljesen,vagy tényleg méhen kívüli legyen.
2021. okt. 17. 21:21
 20/23 anonim ***** válasza:
Ahol szivhang nem volt meg az nem elhalt terhesség inkább csak nem fejlődő
2021. okt. 20. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!