Béta hcg? Mit mutat?
8-án pénteken teszteltem halvány pozitívat rá pár órára megjött a mensim, kórházban nem láttak semmit. Vasárnapig rendesen megvolt majd szerdáig barnás pecsételés .Közben a tesztek egyre erősödtek.
14-én(tegnap) vissza kellett mennem kontrollra ahol szintén nem láttak semmit. Ma nézettem béta Hcg vérvételt ahol az eredményem 159,30mlU/ml lett. Szerintetek? Derékfájás, néha alhasamat is érzem.
Ez a derékfájás, alhasi fájdalom, akkor ennek a kémiai terhesség utószele lehet? Ez a derékfájás ma kezdődött inkább eddig csak az alhasam fájdogált (még most is érzem) na meg a vérzés alatt görcsöltem de nem volt nagyon vészes.
Elég furcsa számomra, hogy a vérzés, barnázás után jön ez a derékfájás.. 2 hét múlva megyek a nőgyógyászomhoz hogy megnézzen ő is... Köszönöm, hogy válaszoltatok🥰
Szóval kórházban ultrahangon nem láttak semmi babára utaló jelet. De nem is hívtak vissza, hogy ezt a hcg-t nézzék? Mert jól írja az 1-es, abból lehetne látni, hogy mi a helyzet.
Ha jól számolom egy olyan 5 hetes lehettél, ilyenkor embriót még nem mindig látnak.
Szerintem a derékfájás normális. Úgy emlékszem nekem is fájt terhesség elején is.
Nyilván nem akarok hiú ábrándokat kelteni benned, de én nézetnék még egy hcg-t.
Minden jót kívánok Neked (és tudom milyen nehéz sajnos, én is átestem ezen, most a 2. terhességemet is végigizgulom), de nemsokára próbálkozhattok újra, és nálunk a 2. baba hamarabb össze is jött. Tudom ez most sovány vigasz.
Nem hívtak vissza a kórházba , a tegnapi vérvételt is nőgyógyászom ajánlotta amikor leírtam a panaszom neki üzenetben. Így egy magánlaborban csináltattam meg ezt a vérvételt.
Az ambuláns lapon még annyi volt írva, hogy 2mm méhnyálkahártya. Ami a vérzés kezdetével 8mm volt.
Köszönöm szépen,és sajnálom, hogy átestél már rajta te is, de minden jót kívánok és sok boldogságot a picurhoz🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!