Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Béta hcg? Mit mutat?

Béta hcg? Mit mutat?

Figyelt kérdés

8-án pénteken teszteltem halvány pozitívat rá pár órára megjött a mensim, kórházban nem láttak semmit. Vasárnapig rendesen megvolt majd szerdáig barnás pecsételés .Közben a tesztek egyre erősödtek.

14-én(tegnap) vissza kellett mennem kontrollra ahol szintén nem láttak semmit. Ma nézettem béta Hcg vérvételt ahol az eredményem 159,30mlU/ml lett. Szerintetek? Derékfájás, néha alhasamat is érzem.

2021. okt. 15. 19:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy eredmeny csak annyit, higy terhes vagy vagy voltal. Meg kell nezni ket nap mulva. Ha csokken, akkor vetelsz. Ha duplazodik, akkor valoszinuleg jol fejlodik, ha no, de nem megfelelo utemben akkor vagy nem fejlodik rendesen vagy mehen kivuli.
2021. okt. 15. 19:37
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus kémiai terhesség.
2021. okt. 15. 20:01
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg nem tudott megmaradni valamiért.
2021. okt. 15. 20:14
 4/23 A kérdező kommentje:

Ez a derékfájás, alhasi fájdalom, akkor ennek a kémiai terhesség utószele lehet? Ez a derékfájás ma kezdődött inkább eddig csak az alhasam fájdogált (még most is érzem) na meg a vérzés alatt görcsöltem de nem volt nagyon vészes.

Elég furcsa számomra, hogy a vérzés, barnázás után jön ez a derékfájás.. 2 hét múlva megyek a nőgyógyászomhoz hogy megnézzen ő is... Köszönöm, hogy válaszoltatok🥰

2021. okt. 16. 00:34
 5/23 A kérdező kommentje:
Már egy éve vártunk erre a babára☹️
2021. okt. 16. 00:36
 6/23 anonim válasza:

Szóval kórházban ultrahangon nem láttak semmi babára utaló jelet. De nem is hívtak vissza, hogy ezt a hcg-t nézzék? Mert jól írja az 1-es, abból lehetne látni, hogy mi a helyzet.

Ha jól számolom egy olyan 5 hetes lehettél, ilyenkor embriót még nem mindig látnak.

Szerintem a derékfájás normális. Úgy emlékszem nekem is fájt terhesség elején is.

Nyilván nem akarok hiú ábrándokat kelteni benned, de én nézetnék még egy hcg-t.

Minden jót kívánok Neked (és tudom milyen nehéz sajnos, én is átestem ezen, most a 2. terhességemet is végigizgulom), de nemsokára próbálkozhattok újra, és nálunk a 2. baba hamarabb össze is jött. Tudom ez most sovány vigasz.

2021. okt. 16. 07:11
 7/23 A kérdező kommentje:

Nem hívtak vissza a kórházba , a tegnapi vérvételt is nőgyógyászom ajánlotta amikor leírtam a panaszom neki üzenetben. Így egy magánlaborban csináltattam meg ezt a vérvételt.

Az ambuláns lapon még annyi volt írva, hogy 2mm méhnyálkahártya. Ami a vérzés kezdetével 8mm volt.

Köszönöm szépen,és sajnálom, hogy átestél már rajta te is, de minden jót kívánok és sok boldogságot a picurhoz🙂

2021. okt. 16. 08:40
 8/23 anonim ***** válasza:
Hű, hát amennyire én tudom 2 mm nyálkahártya egészen biztos, hogy kevés egy terhességhez, de még a 8 mm-re sem vennék mérget. Reméljük "csak" kémiai volt, és nem méhen kívüli.
2021. okt. 16. 09:16
 9/23 A kérdező kommentje:
Remélem, köszönöm szépen a válaszod🙂
2021. okt. 16. 12:09
 10/23 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyász azt mondta nem baj ha épp nem duplázódik ha nő az értek az mar jot jelent, bár nekem utolsó menstruacio szerint 8 ik hét után csinálta a vervetelt, lehet hogy akkor mar több kell mint kettő nap a duplazashoz ezzel annyira nem vagyok tisztába, de én is inkább kémiai terhességre tippelek nálad, kérlek ne legyél elkeseredve hidd el ezerszer jobb mintha egy nem fejlődő terhesseged lett volna mondjuk misseb ab-al, vagy spontán vetélés amikor mar láttad volna mar az ultra hangon előtte, fel a fejjel sikerülni fog :)
2021. okt. 16. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!