Előfordulhat olyan, hogy egy terhességi teszt 2-3 hónapos terhességet sem mutat ki?
Novemberben kellett bevennem 72 órás tablettát, meg is jött a menstruációm.
Lehet hülyén hangzik, de terhességi tüneteim vannak, híztam, nagyobb a hasam, fájnak a melleim.
Terhességi tesztet többet is csináltam, mind negatív.
Orvoshoz március elejére kaptam időpontot.
Lehetséges terhesség, vagy az esemény utáni tabletta hatása lenne a tünetek?
2-3 hónapos terhességet biztosan mutat egy gagyi teszt is.
Gyanítom az esemény utáni kavart be, és az okozza a problémáidat. Ettől függetlenül elmehetsz orvoshoz, hogy megnézze minden rendben van e.
Extrém ritka, hogy valakinek nem választódik ki a vizeletében a HCG hormon, de náluk a vizeletcsíkos terhességi teszt nem működik. Másrészt pedig a hcg szintje idővel csökken, nem tudom, pontosan mikor. Ezért is előfordulhat, hogy nem mutatja ki.
Ettől még nagyon-nagyon nem valószínű, hogy terhes legyél. Gondolom menstruálsz is, ami előfordul terhesség mellett de szintén extrém ritka.
Kedves 3-as.
A családomban a nőknél így van, hiába negatív a teszt ,akkor is fenn áll a terhesség. Már annyi mindenkinél volt az ,hogy negatív volt a teszt akkor is érezte a tüneteket ,aztán ki is derült hogy pocaklakó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!