Hány hetes korig ajánlott szedni a terhesvitamint (Elevit)?
Én végig fogom szedni. Első terhességnél is végig szedtem.
Mi az, hogy nem javasolt? Vitaminra az utolsó hónapban is szükség van szerintem.
20 hétig szedtem folyamatosan. Utána teljesen elhagytam. Minden oké a babával is és velem is.
34 hetesek vagyunk
Szia!
Én a fogantatás előtt elkezdtem szedni,és most 36+4km vagyok még mindig szedem azt mondta a doktornőm, hogy a vitamin nagyon fontos szedjem.(Nem tudom lehet a korom miatt is, 38 éves vagyok)
Egy hónappal ezelőtt még pluszba elkezdtem szedni vasat is mert a vérképem kimutatta , hogy kevés.
A baba megszületése után is fogok szedni, na nem ezt a drágát amit most de a szoptatásnál hamar kiürül a vitamin, hiába étkezem egészségesen. Ezt olvastam és a dokim is ezt mondta.
De szerintem mindenkinek joga eldönteni, hogy szedi nem szedi, de a szervezet reagál ha valami fógyoban van.
Boldog babavárást kívánok.
Nekem azt mondta a doki, hogy nyugodtan szedhetem végig, nem kell minden nap, csak két-három naponta, mert a vitaminpótlás nem árt. A baba elveszi, ami neki kell, így főleg a mamának kell utánapótolni.
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!