Még egy hónapnyi adag van kb a fogamzásgátlómból, utána szeretném abbahagyni, hogy rendbe jöjjön a pocakom a gyógyszer után! Elkezdhetek már most terhesvitamint szedni, gyógyszer szedése közben is, vagy ez inkább nem ajánlott?
Szia!
Én is ebben az időszakomban leszek mostanában. Én 22 éves vagyok.
Ha te is szeretnéd felvehetnénk a kapcsolatot priviben, jó lenne egymással megosztani a tapasztalatokat. (ha igen írd meg valami elérhetőséged)
Amúgy szerintem is ráérsz a vitaminnal, én sem szeretnék, most főleg amíg kitisztul úgy mond belőlem a tabi, semmit nem szedni... majd ha már tényleg semmivel nem védekezünk esetleg, vagy ha már esetleg babás leszek, de állítólag a jó beágyazódást segítheti a tervezett teherbeesés előtt úgy 1 hónappal terhesvitamint szedni.
Üdv
Amig vedekezel hogy ne essel teherbe, addig miert akarsz terhes vitamint szedni?
Majd akkor raersz, amikor keszen allsz a terhessegre, vagy amikor mar teherbe estel. Lehet, hogy elsore sikerulni fog, akkor pedig gondolom mesz a dokihoz, o ellat jo tanacsokkal majd a vitaminokat illetoen.
Ne szedjel meg semmit!
Ártani nem ártasz magadnak a terhesvitaminnal, én is szedtem a terhességem előtt, de csak 3naponta. Arra azonban vigyázz, hogy étvágyat csinál, én bizony híztam a fene nagy étvágyamtól.
Nem jó a terhességet újdonsült pluszkilókkal kezdeni.
Mondjuk, én csak fogyok, amióta terhes lettem, de ez már más tészta :)
Sziasztok!
Én is most fogom abbahagyni a tablit, bár én nem tartok szünetet (én pont azt az "extra termékeny" időszakot akarom kihasználni). Én sok jót és rosszat olvastam a terhesvitaminokról, úgyhogy én csak folsavat szedek.
És szivesen leveleznék privátban olyannal aki hasonló cipőben jár, hogy már nem kell sokat várni a próbálkozásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!