Vicces ötleteket tudnátok mondani baba nemének bejelentésére?
Az a helyzet hogy már 13 hetes vagyok, viszont 2x is azt mondták lány, erre ma kiderült a prena tesztből hogy fiú :) A párom svéd, éppen otthon van, tegnap ment haza és még nem tudtam neki elmondani mert nem volt jól az éjjel és pihen. Nem ilyen csöpögős romantikus dologra gondolok, a tesztet is együtt csináltuk nem volt meglepetés meg semmi csak gondoltam nem csak úgy leírom messengeren h mégis fiú, az olyan unalmas :D
Ráadásul mi végig azt éreztük hogy fiú, szóval nem lesz ő sem szomorú csak mire beleéltük magunkat hogy lány, pöcsöt növesztett a drágám :D
31es, pl megmutatja van e valami élettel összeegyeztethetetlen betegsége?
32es ajjjajjjjaj, ne legyél olyan mint én :D :D
"Olivia Vincentè változott" on elmosolyodtam :)
Kisfiam Vince, lányom Lívia :)
Nem a Prena teszi varázsütésre a gyereket, csak megmutatja ha gond van a SZÜLŐKNEK, a gyerekért semmit nem tesz, nem gyógyítja meg, ellenben a halálos ítélete is lehet.
Szerintem hagyjuk is a kérdezőt mert olyan színvonalon van, hogy felesleges vele foglalkozni, ráadásul naponta 5 kérdést feltesz amikből még inkább lejön, hogy észért nem állt kétszer sorba szegény. Ha szerinted ez vicces, akkor valami hasonló stílusban írd meg apukának hogy “Hey babe, based on the Orena Olivia has grown a DICK, so lets call him Vincent from now on” és küldj mellé sok padlizsán 🍆 emojit meg kacsintós fejet 😉, biztos hülyére neveti majd magát…
Jézusom, szerintem egy kicsit felfújjátok ezt a dolgot. Nyilván viccnek lett szánva a kérdésben ennek a szónak a használata, de nyilván ha odaírjátok, hogy a kérdező alpári, akkor nektek szebb napotok lesz!
Szerintem az ő korában (bocsi kérdező, ez nem degradálás ne érts félre) a legtöbb épeszű nő igenis megcsináltatná a Prenát, mert se a babának, de igen, saját magának sem akar rosszat a továbbiakban.
Nem tudom, párod beszél-e magyarul, nekem a “megkukacosodott az alma” kifejezés jutott eszembe, ahogy olvastam a helyzeteteket. De az előttem írt banános story is ötletes.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!